Te mit tennél, ha több visszajárót kapnál? (beszélgetős fórum)
Mindig szólok a pénztárosnak, ha hibázik.
Kivéve egyszer:
Egyszer a benzinkúton 10.000 forintossal fizettem.
Tankoltam és cigit vettem.
Ő 5000-ből számolt és pár száz forintot adott vissza.
Erre én mondtam, hogy valami nem jó.
-JA, tényleg és adott egy doboz cigit, de akkor én már eltettem az egyet.
Erre mondtam, hogy 10.000-es volt, mire ő adott még 5000 forintot.
Már csak a kocsiban vettem észre, hogy 2 cigim van.
Nem vittem vissza, mert lenyúlt volna.
Ebben az évben történt, egymás után kétszer: a havi közös költség fizetésekor a k.képviselő 500 helyett 5000-est adott vissza. Akkor rögtön észrevettem és visszaadtam, ami nem illetett engem. Biztosan hiányzott volna neki az összesítésnél.
Nagyon hálás azóta is...
Én is vissza szoktam adni. Egyszer Volánbuszon visszavittem a vezetőnek egy százast, mert többet adott (jaa, és ettől nem kellett jegyért könyörögni) Az ember úgy meglepődött, hogy majdnem bement az árokba. :D
Nem szeretem, mikor nem adnak jegyet, mindig elkérem, mikor simliskedni akar. Aztán engem büntetnének meg... Volt olyan is, hogy hozzámvágta a visszajárót, amiért mertem jegyet kérni. Na, ez a vége elég offolós volt, de kijött ..
Én visszaadom, mert a pénztárosnak kell befizetnie a különbséget, ha nem egyezi záráskor.
Én pénzintézetnél dolgozom, pénztárosként és amikor elfizettem magam, ki kellett fizetnem.
nyílván nem, de mindenkinek van rossz napja. Nekem is szokott lenni és néha még annál is rosszabb!
Én egyet értek Dorottyával!
További ajánlott fórumok:
- Ha tévesen kapnál több ezer ft-ot visszautalnád?
- 14 napos elállási jog érvényesítésekor visszajár a pénz?
- Tapasztaltatok-e már olyat, hogy ha halott van a háznál, visszajár a lelke éjszaka?
- 2011-ben mikortól kezdi utalni az APEH a visszajáró adót?
- Azoknak is visszajár pénz a bankoktól a devizahitelesek közül, akik már végtörlesztettek?
- A bioboltban ki milyen termékeket keres, illetve visszajáró vásárló-e?