Te mit tennél ha a város közepén leállna a kocsid? (beszélgetés)
Volt mar ilye sajna egyszer Budapest egyik legforgalmasabb útján... Hát imádtak engem tutira .
Kiraktam a veszvillogot es a kis háromszöget. Aztán elbattyogott párom benzinert. Xd sztori: Mar akkor kigyullad a kis lámpa, amikor még 150km.t lehet menni es elszamoltuk magunkat. Azota nem kell veszekednem hogy tankoljunk :) de elotte mindig ugy csinálta párom hogy kb csak 5 liter maradjon a tankban...
Amugy trailert hivnek es vinnem a szerelőnkhöz. 10-15 egy trailer itt pesten. sajna olyan is volt.de akkor otthon allt a kocsi. Szoval nem okoztnk fennakadást.
Leállt:)) Szeged, József Attila sugárút. Jó széles.
Betoltuk az első mellékutcába. Megkérdeztük az arra járókat tudnak e a környéken szerelő műhelyt. Mutattak át a másik oldalra.
Négy sávon áttoltuk a kocsit. A szerelőműhely dolgozóira máig hálával gondolok. Soron kívül javították. Így biztonságban hazajutottunk 100 km-re lévő lakhelyünkre.
Sajnos velem is többször előfordult.
Ha jó az aksi, (és nincs közelben erős férfikar), kettesbe teszem, indítózom, érzéssel felengedem a kuplungot, és úgynevezett indítómotorral félreállok.Pár métert el lehet vele haladni.
Sziasztok.
Na ez érdekes...pont most hívott a barátnőm,lerobbant a lámpa előtt.Elmentem érte,beálltam mögé,vártuk a szerelőt.Az emberek dudáltak,persze értem én,a legrosszabb helyen voltunk,de ez bárkivel megeshet,nem?Ja és a vicc az egészben,hogy SENKI oda nem jött volna,hogy mi a baj...
Felhívnám a páromat:)
Ja és nagyon ideges lennék..:p
Én bepánikolnék. Így is attól félek, hogy egyszer forgalomban az úton történik majd valami, és akkor mit fogok csinálni???
Nagyon rossz lenne, ismerve hogy milyen ideges mindenki, rögtön bosszankodik, szitkozik, mutogat a többi autós, ha valami nem tetszik neki.
De mindig viszek magammal telefont ha vezetek. Egyszer nem vittem, eszembe is jutott, hogy jaj kinek is szólnék, ha kellene.
Húúú, nem néztem a korodat!
Szóval??? vallj be mindent :)
Csak nem neked is C3 van :)
1 éves korára 30! darab szervíz-munkalapja volt.
(kérésre megtekinthető)
Új a kocsid?
További ajánlott fórumok:
- Szavadban legyen -or-mindegy hol, elől, középen vagy végén
- "Babaprojekt" indul: 2010 közepén!
- Mindegy hol, elöl, középen, hátul, de szavad tartalmazzon egy "kar"-t
- Mellfájdalom mennyi ideig normális szerintetek ciklus közepén?
- Mit jelent, ha a gép mielőtt leállna, kiírja: Mások is be vannak jelentkezve, ha kikapcsolom, az nekik adatvesztéssel jár?
- Megtörténhet, hogy megjön a mensi és a következő ciklus közepén mégis kiderül hogy baba van?