"Babaprojekt" indul: 2010 közepén! (beszélgetés)
sziasztok,ismét sikertelen hónapon vagyok túl,késéssel ismét megjött
Kivel mi újság?
Én igen:)
Bár be bekukkantok a 2011 májusi babákhoz is, de még nincs pozitiv tesztem, igy itt is ott is vagyok:)
nagyon örülök neked/nektek! :))
van már májusi fórum, vagyunk jónéhányan, gyere te is ha van kedved! :)
Heni! Most néztem az adatlapodat! :))
Gratula!
Mennyi májusi babóca lesz jövőre! :))
Akkor legalább okosabb lettél, és tudni fogod, hogy a következő ciklusnál előbb kell elkezdened a tesztelést :)
A ciklus 2. felében megemelkedik a hő, ha jól tudom akkor a progeszteron miatt. De javítsatok ki, ha tévednék. És igen jelenthet jót, csak az a lényeg, hogy maradjon is fenn. :)
Van egy jó oldal, ide szerintem érdemes benézni, mert rengeteg hasznos infót tartalmaz:
Én is a ciklus.hu-n vezetem a hőmet, de ha nem egyértelmű a csökkenés, majd a növekedés, akkor ált. rossz helyre rakja a PÉ vonalát.
Nekem is volt olyan, hogy 3 nappal korábbra húzta be a vonalat, mert ott volt a legkevesebb a hőm, közben meg az ovutesztek szerint és a hőemelkedés szerint is csak 3 nap múlva volt.
IGen, többféle ovu-tesztet használtam. Megdöbbentő, hogy egyik sem mutatta ki mikor van az ovulációm. De ezt most betudom annak, hogy mens. utáni 13-14 naptól kezdtem nézni, és ezek szerint, érdemesebb lettt volna 10. naptól néznem... A hőm hétfő óta 6-7 tized fokkal magasabb, dehát ez nemtudom jelenthet-e jót? :)
MÉg annyi, hogy a ciklus.hu-n vezetgetem az adataimat. Ti ismeritek az oldalt? Nektek pontos jelzéseket ad?
Érdemes esetleg mérni a hődet vagy a köv. ciklusnál ovulációs teszteket használni és akkor biztosabb lehetsz benne, hogy mikor lesz vagy volt ovud.
Szorítok, hogy mielőbb sikerüljön!
szia
én már semmilyen jelnek nem hiszek,már produkált olyat a testem hogy azt hittem baba azt mégsem.
remélem sikerült nektek,és majd mondod a két csíkos tesztet:)
Sziasztok!
Mindenkinek gratula, akinek megvan a két csikja! :)
Mi 2 hónapja próbálkozunk. Biztos ami biztos elmentem pe. vizsgálatra a m. utáni 13. napon. Közölte a hölgy, hogy elötte való napon lehetett a pe. mert a jelek arra mutatnak. Tájékoztatott, hogy elég ritka de elő fordul. HÁt azért aznap belehúztunk, hátha még esélyes volt a dolog :). Azért várom, illetve nem várom a mensimet, nagyon jó lenne, ha össze jönne. Ennek 6 napja, picit fájdogál a lenn a hasam, remélem nem csak a képzeletem jéátszik velem ;)
Szóval, szeretnék hozzátok csatlakozni és leginkáb a két csikos tesztet látni hamarosan!
Solmyr én is gratulálok nagyon! :D
Rekag, köszi a drukkot! :D
Solmyr, még egyszer gartula! :)
Dj.cica és T.heny, nektek mennek a drukkok! :)
:)
nekem most van pé-m ha minden igaz,mert páfrányos a pg 53 mam
Megcsináltam a 2. terhességi tesztet, és ez már határozottan 2 csíkos lett! :)
Ma vagyok a PÉ utáni 17. napon.
Velem a 26 hónapos fiam szeret birkózni :)
Próbálom neki mondogatni, hogy most vigyázni kell anya pocijára.
Erre azt mondja: jó, majd folytatja tovább a gyömöszölést. :)
Köszönöm!
Szurkolok Nektek, hogy mielőbb sikerüljön!
remélem:)
nem akarok megint másfél évig várni:(