Te mit tennél a helyemben hasonló helyzetben? (beszélgetés)
Az a valahol legtöbbször nálam van. Csak itt nincs szúnyogháló, így nálam tud az ablakon keresztül is randalírozni.
Kitalál, bár talán sokszor ő maga se tudja, hogy mit akar.
Rendszeresen csinálom, de a többiek meg beengedik.
És kezdődik minden előröl.
Jó az a kérdés a végén."Ki lehetne kapcsolni rajta az éjszakai üzemmódot?"
Persze.Csak keresd meg rajta a kapcsoló gombot.😄
Teljesen egyetértek,
a macska olyasmi, mint egy gyerek, csak önfejűbb.
Az egyik macskám soha nem akart kimenni éjszaka és a lábamnál aludt, mint egy plüsiállat, ahogy írod.
A másik csak kinn akart lenni éjszaka.
A harmadik ki-be akart járni, az ablakomban nyávogott, de ezt egy idő után beszüntettem: este kiment, reggel engedtem be (mondjuk nálunk biztonságos a környezet kinn is).
Ez a ki-bejárós macska, amikor nem engedtem vissza hajnalban, jellemzően éjjel 2 - 1/2 3 körül, elkezdte a kutyát piszkálni, aki tehetetlenségében ugatni kezdett, amire felébredtem. Kinyitottam az ajtót, kinéztem és ott vigyorgott a macska. Bejött, evett-ivott és lefeküdt.
En kb. 10 eve ivaralanitottam a hazi, voros macskam, aki fel eves volt altalasban miart ne tegyek be a chipet).Hulyenek nezett az allatorvos, hogy egy ilyen macskanal eszebe nem jutna leolvasni, ha koborkent beviszik.
Pedig de. Ez en macskam.
Es szerintem masoknak is igy kellene tenni.
En ki-be engedtem a macskat. Ez a termeszetes neki, es macskat vallaltal. Ejjel vadasznak. Ha nem volt hova mennie a vadaszomnak, tobbet kell jatszani vele. Meg akar tars cicaval is, mert a masik aludt velem, mint egy pluss allatt.
Olyan, mint egy gyerek. Ha ejjel uvolt, fel kell hozza kelni.
A Macskakkal suttogo egy nagyon jo konyv.
De atol meg a macska egy macska marad. Nem fog mindent ugy csinalni, ahogy leirjak.
Adott egy ház, ahol élsz, és benne egy macska. Na már most a macska akarnok, és van, hogy éjjel is képes felkelteni, ha ki/be vagy fel/le akar jönni/menni.
Egyébként rendes jószág, csak ez az éjszakai üzemmód rettenetesen érthetetlen.
Persze télen nem csinált ilyet, most meg...
Ki lehetne kapcsolni rajta valahol ezt az éjszakai üzemmódot?
Köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Mi van a férjemmel? Van/volt valaki hasonló helyzetben?
- Más is van hasonló helyzetben? Szerető kontra házastárs?
- Nem fogad el a párom családja. Volt valaki hasonló helyzetben?
- A férfi akit szeretek van gyereke, ki van, él stb hasonló helyzetben?
- Kutyatartóként Te mit tennél hasonló helyzetben?