Te mit nézel egy emberben a jellemét vagy azt, hogy néz ki? (beszélgetés)
Nekem erről ez juott eszembe első blikkre:))
Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.
Ki érti ezt, ki érti ezt?"...
Micsoda magvas gondolatok! Hogy ezek a mai lányok mennyire okosak!
Akkor én most hiába gyúrok? És a sporkocsinat is eladhatom?
Nem pont erre gondoltam. Arra, hogy az érzelmek, de még az intellektuális szint is kiül az arcra. Szerintem az egész arc a lélek tükre, nem csak a szem.
A hippiknél ez egy lázadás volt, ettől még nem torzultak el a vonások, elég volt egy borotva és egy fésű hozzá. Bergerből milyen csini kis amerikai katona lett, nem?
:D
hát mindkettőt. Lehet valaki jóképű, de belül meg setét mint az éjszaka. Lehet valaki rút, de normális. Lehet valaki szép és okos is. Lehet valaki rút és hót buta is. Nem lehet a külső után ítélni!!!!
Én mindig beszélgetek elősször azzal a személlyel, akit megismerek és aztán döntöm el, hogy milyen ember.
További ajánlott fórumok:
- Ha januárban szülök, milyen mértékben befolyásolja a tgyás, gyed összegét, ha novemberben és decemberben táppénzen vagyok?
- Szeptemberben letelik a gyesem, kb mennyi szabadság járhat nekem? 34 éves vagyok és két gyermekem van?
- Gyes és családi kifizetését, mivel a MÁK utalja szerintetek januárba jön vagy decemberben megkapjuk?
- Gyeden vagyok és szeptemberben jön a másik baba és nem tudom, hogy ilyenkor mit lehet igényelni?
- Víz számlát decemberben vagy januárban kell fizetni?
- Lejárt a lakásfenntartási támogatásom. Most igényelhetek vagy csak szeptemberben az önkormányzatnál?