Te mit játszottál ma a gyermekeddel? (beszélgetős fórum)
az én fiam most egyenesen utáljaz éneklést, mondókázást.... szeptemberben ovi.... idáig szerette
mostanában csak este akar mesekönyvezni, igaz most sok az új játék
tegnap n agyot sétáltak anyummal, aztán dominóztunk, természetesen autóztunk, kicsit tv-zett... (nem szeretem, de a hugi miatt néha muszáj....)
hugóval mondókáztunk, tornáztunk
ma "festeni" fogunk: karácsonyra dekupázsoltunk és ő kente a ragasztót, most azt akarja csinálni megint. Van egy cipősdoboz azt megcsináljuk játékos doboznak.
lebontottuk a karácsonyfát és kiporszivóztunk, mindkettőt nagyon évezte
daruztunk, most egyedül rajzol a varázsrajzolón ja és a szerszámosládával is játszottunk kicsit tegnap apával bunkerest játszottak
Hát akkor rajta! :)))
Bár én indítottam a fórumot, egy idő után már én sem írtam, kicsit egyedül maradtam...
A kis 16 hónapos ma játszóházban volt, utána nagyon kidőlt. De imádta, főleg a sok kis színes labdát. Jó, hogy még ilyen kicsi, mert bemehetek vele és látom, mennyire élvezi.
Délután csúszdáztunk (karácsonyra kapta), apával meséltek, legóztunk, kalapáltunk, énekeltünk, sétáltunk, labdáztunk, ja,és kissé átrendeztük a lakást. ;-))) De már rend van.
Szeretném feléleszteni a fórumot......
25 hós a fiam ma kicsit nyügi volt, kicsit tv-zett, Anna és Peti könyvet olvastunk, horgásztunk (a jézuska hozta) természetesen autóztunk, roncsderbit játszottunk (sajna a jézuska kicsit gagyi autókat is hozott...) apával vásárolni is volt.. Majdnem 5 hós kislányomnak a fiammal mondókáztunk, tornáztunk és kicsit énekeltünk is.
Hát, látom, h "kihalt" ez afórum. :-(
Pedig a fórumindító nem ezt akarta....
Mi ma Kírával bírkóztunk, gurítgattuk egymásnak a labdát és egy autót.
Közben főztem is, oda-oda jött, megnézni, mit csinálok.
Majd biciklire pattantunk, mert jó idő van (viszonylag) és elmentünk egy fél órára a barátnőmékhez, játszottak a gyerkőcök egy kicsit.
Hazajöttünk, ebédeltünk, kicsit még játszottunk a lovacskáival és most alszik. :-)
Ma bicikliztünk sokat a kislányommal és elmentünk egy barátnőmhöz, akinek már két babája van, s együtt játszott a baránőm kisfiával.
Most alszik, ha fölkel, valószínűleg könyvet meséket nézegetünk és hintázunk majd.
(15 hónapos Kíra)
Sziasztok!Hát jó régen jártam erre!!
Ma vasutat építettünk és Cluedo társasoztunk.Eddig:)
Ma keresztelobe voltunk... es keringoztunk,csardasoztunk,saszeztunk,meg minden ami belefer... es minden szuperul viselt... :-)))
(lassan 15 honapos)
Három napos nagymamázás-nagypapázás van, nincs gondunk a játékra! :))) Labdáztunk, gurigáztunk.
Este hatalmasat pancsoltak apával. Fél órát takarítottunk utána, de megérte.
Mi ma a labdákkal játszottunk, gurítgattam, kacagja és mászik utána.
Énekeltünk - ő is abajog, ha én elkezdek valamit kornyikálni. :D
Papírzsepkendőt szedett szét darabokra, pici cafatokra, azzal is jót szórakozott. Itt az én feladatom csak az összeszedés volt. :)
Szétszedte a tesó babájának lábát, azt visszavarázsoltam, boldogan simogatta a baba fejét és brümmögött neki. Ahogy én szoktam az ő kis fejét simogatni, és közben dudolászok.
Eszméletlen, hogy mennyire utánoz! :)
Sziasztok!Borka ma kitalálta,hogy kis kártyákat készít az ovis társainak,azokat "gyártottuk":))
Ráírta a nevét mindre és szívecskéket is rajzolt.
Sziasztok! :))) Óriás labdáztunk, énekeltünk, "doboltunk", tornyot építettünk és romboltunk, tükör előtt bohóckodtunk és egy hatalmasat pancsoltunk.
Vidám hétvégét mindenkinek! :)))
Persze,játszunk a gyerekekkel,csak annyira ,hogy nincs is időm a gép elé ülni:)))
Amúgy ma a minikkel bicajoztunk 1-et,megnéztük a Tiszát.A nagyok meg ha hazajönnek folytatjuk az 1000db-os puzzle kirakását!jÓ KIS PROGRAM LESZ!
Kisfiam mostanában elemlámpával szeret játszani. Lehúzzuk a szobájában a redőnyöket, bekapcsolja az elemlámpát és felfedező útra megy. Minden fiókba, szekrénybe bevilágít, keres, kutat.
Ezenkívül labdáztunk, bujócskáztunk, rajzoltunk.
További ajánlott fórumok:
- Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk!
- Hogy hívják a gyermekedet/gyermekeidet?
- Milyen nevet fogsz adni/adtál a gyermekednek?
- Melyik az a könyv, ami nélkül nem gyermekkor a gyermekkor? Mi az, amit szerinted mindenképpen el kell olvasnia gyermekednek?
- Milyen farsangi jelmeze lesz gyermekednek?
- Milyen szavakkal becézed gyermekedet?