Te mennyit adtál, vagy fogsz adni a fogadott szülésznődnek? (beszélgetős fórum)
Sziasztok lányok! Jelentem én már megszültem , és aki ebbe a fórumba benéz , én azt ajánlom mindenképp fogadjon szülésznőt nekem rengeteget segített!!!
Végül a doki kapott 50000-ft-ot
a szülésznő pedig 20000ft-ot, de legszívesebben fordítva adtam volna, szerintem a szülésznők jobban megérdemlik!
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
üdv.mindenkinek
Doki:80000ft
Szülésznő:40000ft,őt aznap kértük meg hogy maradjon mikor már szűlni mentünk
Én a szülésznőnek nem adtam, de nem is fogadtam meg.
Aki adott, 10 ezer forint körül volt.
Én öt éve szültem, akkor fogadott orvosom volt, aki igaz, hogy félóránként rámnézett, de igazán a szülésznő segített. Végig velem volt és sorban adta a jótanácsokat.
Szerintem az a jó ha fogadott orvosod és szülésznőd is van.
Hidd el, hogy sokkal jobban melléd állnak, ha "remélnek" tőled valamit.
Ez a nagy magyar igazság. (Sopronban például "felmérték" azt, hogy kin milyen pizsama(hálóing) van, milyen a fürdőköpenye, mik sorakoznak az éjjeliszekrésnyén. És ez nem vicc!!!)
Lehet, hogy már nem aktuális a kérdés, de a magad és a gyermek érdekében jobb ha minél többen figyelnek rád.
A szülés végen az orvosnak 40.000,- ft-ot, a szülésznőnek 10.000,- Ft-ot adtam.
Bocsi, csak közben elugrottam a fiamért a suliba.
Szóval, én kérdeztem tőle, de ő nem mondott választ, azt mondta ő ebbe nem akar beleszólni, én kérdezősködjek, hát ennyi, úgyhogy vele sem voltam kisegítve.
Kérdezd meg, hol található írásos formában, hogy a szülésedre nem vihetsz be kísérőt? Nálunk 20-at adnak a szülésznőnek, a dokim 50-et kapott, de császároztak, így nem is kellett a szülésznő.
Kérdezd meg, mennyit szoktak adni, a doki biztos tudja.
egyébként általában azt a szülésznőt érdemes választani, akit a dokid mond.
Kérlek titeket aki még tud ebben a kérdésben segíteni az írjon, nagyon-nagyon várom a válaszokat, nem sok időm van!
Előre is KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Nekem az orvosom volt a fogadott (60.000Ft, Bp, O.GY.K.), de a végig mellettem lévő szülésznőnek is adtunk 10.000 Ft-ot. Azért ennyit, mert a párom megkérdezte az orvost, hogy mennyit szokás adni, és Ő ezt mondta. Szerintem meg volt elégedve ezzel az összeggel, mert utána, míg a kórházban voltam többször is lejött hozzám, érdeklődött, hogy mi van velünk, megmutatta még egyszer, hogy hogy tegyem mellre a kislányom fekve, ülve. Nagyon aranyos volt.
Ha lehetne, én is inkább szülésznőt fogadnék és orvost nem.
De ha kevesebbet is adnak vídéken,azért neked ne fájjon a fejed:)
Annyit adjál amennyit megenged a pénztárcád.
Jaj,bocsi,csak közben leléptem fürdetnia kisfiamat.De már alszik:)
Szerintem vidéken kevesebbet kapnak mint Pesten.
Szerinted lehet különbség városok között?
Ezt úgy gondolom , hogy lehet , hogy vidéken kevesebbet kapnak, mint Pesten?
Hát igen,kinek hogy engedi meg a pénztárcája.
Én örültem....hogy a fogadott dokimnak 70 ezer ft mellett, még 20 ezret odatudtam adni a szülésznőnek.