Te mennél bicajjal dolgozni? (beszélgetés)
Több, mint 70 km-t utazom naponta munkahelyre, ahol nem is lehet bármilyen öltözetben megjelenni, úgyhogy kizárt a biciklis dolgozni járás.
Nem, mert majdnem több időbe telik elővarázsolni a biciklit, mint beérni a munkahelyemre.
Csakis cangával mindenhová!
nem... kerekparral jarok rendszeresen
Évekig így jártam, hóban, fagyban, esőben, lucsokban, betegen, fáradtan, átszelve néha az egész fővárost, engem nem lehetett megállítani.:D
Még mindig kellemesebb élmény volt, mint "tömegközlekedni", jaj!:D
miert ne?? olcso, sportos, levegon vagyok;
elvegre a holland kiralyno is kerekparozik!!
Én városon belül bicóval járok sokkal egészségesebb és benzin kell sem hozzá szuper :D
hátvolt hogy minden nap bicajoztam igaz csak kb 1órába telt...
Érdekes lenne, ha letekernék hétfő-kedden napi 160 km-t... Akkor már indulhatnék a Tour de France-n is csak kerékpár kategóriában :D
Én ha csak az időjárás engedi bicajjal járok.
Sziasztok, Én is rákaptam a bringázásra,és ameddig nem volt ennyire szél,meg eső, addig ment is. Most letettem, de már hiányzik. Még gyalog is elfújt a szél, pedig nem vagyok egy makettalkat.
Ti hogy oldjátok meg az őszi, téli, tavaszi időjárással kapcsolatos kihívásokat?
Miért ne, csak bicajjal járok évtizedek óta. Időben kell indulni, és nem kell úgy tekerni, mint akit hajt a tatár. Autóval is lehet utolsó pillanatban indulni valahová, sokan tesznek így.
Érdekes én se vagyok büdös,ill. nem izzadok le biciklizés után...A forgalom meg nem vészes,bár a 26.os főúton kamionok is járnak...
Hajaj! Mikor a kocsimat javították, vagy szabit vettem ki, vagy biciklivel mentem 10 km-re dolgozni. De már félek. Amerre mennem kell, nem nagyon vannak kerékpárutak, annál nagyobb forgalom.
Szia!
Igen mennék,ha lenne rendes út, tudnám hová tenni a biciklit és persze lenne lehetőségem lezuhanyozni,átöltözni..
De mivel ez mind nincs meg így busszal járok!
Még bicajjal is, csak már mennék.
Amíg dolgoztam,(Gyesen vagyok) ,én is bicajjal jártam,kb. 2 km oda,2 vissza. Most,hogy csak hétvégén járok néha egy-egy éjszakára,bizony elcsábulok,és beülök a kocsiba. Gyorsabb,kényelmesebb.:-) Ha újra rendszeresen megyek majd Gyes után,megint marad a bicaj.
Én most kénytelen vagyok, mivel összetörték az autót (javításon van). Csak azt nem tudom, hogy fogok melózni. "Kijárós" munkáink vannak, biciklin 2-3 szerszámostáskát, kábeleket elhurcolni...
Próbálok keríteni egy kölcsönautót.
Én szeretek bicajjal járni!
És a kiskosár rajta meg valami csúcs!
:)))
Ja, és nem lettem büdös se :-)
Mikor nem voltam terhes, jártam is bringával dolgozni. Már dolgozni se járok, nemhogy bringázni :-D De amúgy igen, szivesen mentem bringával mindenhová :)
Hát biciklin biztos jobban ér a levegő mint mondjuk a mertón. :) Ott hamarabb leizzad az ember. :S
én azzal járok...nemcsk dolgozni, átlag mindenhová.
Igen, ha lenne munkahelyem!
Én mindehová azzal járok,biztos túledzett vagyok azért nem izzaszt meg:-)
Én nagyon gyorsan beérek (2 perc biciklivel), így jóformán nincs is időm izzadni..
További ajánlott fórumok: