Te már igazi téli csizmát/bakancsot adsz a Gyerkőcödre? (tudásbázis)
Én rájuk adtam a téli csizmát :) Attól függetlenül, hogy még csak október van, reggelre igen csak le volt fagyva a szélvédő :((
Télen mit adok rá? Ugyanezt :) A hideg ugyanolyan hideg decemberben is meg októberben is :)
Én is felvettem a téli kabátomat már.... Ha hideg van, hideg van :)
Azért van különbség a műbőr és a rendes igazi bőr között ,akárcsak a műszőr, és az eredeti szőr között is.
Én mondjuk mindig akciókor veszem a cipőket, így csak 2-3 ft eltérés van a kínais és a nem kínais cipő között.
..de persze ez csak az én hülyeségem. Egy dolog amire betegesen kényes vagyok: lábbeli. Mint magamnál, mint a gyermekemnél.
én leárazva szoktam venni cipőt.mondjuk szezon végén.bár most már egyre nehezebb próba nélkül venni neki.
és árban is van különbség 2000-25000ig.
Azért bundás cipő-és bundás cipő között is van különbség!!!!!
Van az az extra vastag vízálló, teflonos nagyonbundás(eredietiszőrös) csizma. Na, én azt tartogatom a minuszokra:D
pl. ruhában is lehet erről kérdezni...
A kisasszonykámra például overált adok, de azért alá nem öltöztetem be. Mert télen tényleg nem tudnék mit tenni. a nagyfiunak is harisnya és sajnos én lüke, már vastagnadrág. De ha most ezt adom rá..később mit?
További ajánlott fórumok:
- Neked milyen a kapcsolatod válás után a gyerkőcöd apujával/anyujával?
- Hogyan oldanál meg egy randit úgy, hogy van egy 2 éves gyerkőcöd, de nem tudod kire bízni?
- Hogyan reagálsz ha az óvónéni megbántja a gyerkőcödet?
- Hány éves voltál, amikor megszületett a harmadik gyerkőcöd?
- Mikor és hogyan hagyta el gyerkőcöd a délutáni alvást?
- Ki, hol vette/veszi idén a télikabátot és csizmát/bakancsot?