Te hogy faragsz le centiket? (beszélgetés)
Sok sok kardio, táplálkozás pedig ésszel: sok fehérje, kevés szénhidrát és zsír. A gyümölcs se ér! Vagyis csak mértékkel.
Azon túl pedig kitartás.
Már múlt idő: Amikor katona voltam, én ollóval vágtam le a centiket, hogy annyi maradjon egészben, amennyi nap még hátra van. De nem vágtam minden nap, csak néha, hogy egyszerre sok fogyjon.
Jaj, elnézést! Látom, ez nem az a téma. Még egyszer bocs! Keveset enni, főleg este, sokat mozogni!
Sziasztok!
Nagy túlsúllyal keresek olyan tornát/kardio edzést amivel minden izom csoportot megtudok mozgatni. A kilók mennek lassan le de a combjaim, karjaim lógnak illetve mint általában has s csípő tájt nem akar moccanni. Sportként eddig csak a gyaloglás s az úszás lett beiktatva. Ha valaki küld esetleg linket vagy a tapasztalataitokat megosszátok velem azt megköszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Jó reggelt! Hogy aludtál? :)
- Használt már valaki AbTronicot? Tényleg centiket lehet vele fogyni hetek alatt?