Te hiszel a távolból látó nő gyógyításában? (beszélgetés)
Igen, nagyon sokrétű dolog a teljes gyógyulás. Fontos a táplálkozás is, de minden fejben-lélekben dől el.
Ha egy durva példát akarok írni: ha valaki abban hisz, hogy pl a sült krumpli/hamburger gyógyító erejű, és napi 3x megeszi arra gondolva, hogy ez milyen sokat segít az állapotán, akkor valóban gyógyulni fog, hiába egészségtelen étel a sült krumpli/hamburger:) lsd placebo:)
Tessék? :-)))
Atyaég....
Én is kizárólag abban hiszek, vagy azt "ítélem el" amit megtapasztaltam az életemben.
Olyat nem írok, amiben nem vagyok biztos. :)
Legalább ez egyezik bennünk :) További szép napot. Szia :)
Mindenki megtanulhatja és akkor elmondhatja róla az igazi véleményét. --- Magyarul ne mondjon véleményt róla az ember ha nem tanulta.
Vagy elöbb öljek embert, és utána megmondhatom, hogy elítélem vagy sem:)
Na ilyen orvoshoz, nővérhez nem is mennék :)
Ebben éltem, én is tanultam, tudom miről beszélek. Nem értem miért lenne rossz a véleményem, mert nem egyezik a tiéddel :)
Ezek: jóslás, **, minden okkultizmus, kézrátételes gyógyítás...
Persze, hogy jól alakult az életem, mert megszabadultam ezektől a dolgoktól a férjem és Isten segítségével :)
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Ezek a dolgok, amiről itt szó van, tudtommal nem lehet ártani.
Működik jól. Orvosok, nővérek is használják.
Mi, akik ezt megtanultuk, tapasztalatból tudjuk, hogy ez egy egyszerű technika. Mindenki megtanulhatja és akkor elmondhatja róla az igazi véleményét.
Nem tudom, mit takar az "ezek", lehetséges, hogy általánosítasz. Rengeteg technika, csoport kifejlődött az évek során és sajnos sokan vannak akik félreértelmezik az energia célját és ártani tudnak vele. Mint annyi minden más, az energia is kétélű dolog...
Sajnálom, hogy nálatok ilyesmi történt és örülök, hogy jól működik az életed, jó ilyet is olvasni:)
Nem jártam én senkinél.
Anyám nagy híve ezeknek, amivel az egész családot tönkretette, amíg ez nem volt szép életünk volt.
Mindenkit kiírtott maga mellöl ezekkel a praktikákkal, de hála Istennek megszabadultam ezektől a dolgoktól, és csak sajnálni tudom az ilyen embereket akik ebben hisznek.
Működik ez, tudom, de ezek a dolgok többet ártanak mint használnak. :)
Nekem nem kell segítség, köszönöm, gyönyörű, kiegyensúlyozott az életem :)
Csak nem a megfelelő embernél jártál.
Ha van kedved, írd le mi volt a rossz tapasztalat.
Egyetértek.
Ha létfontosságú szerven, vagy környékén van daganat, akkor a műtétet vállalni kell, a kemot, sugárzást lehet "kiváltani" távgyógyítással.
Na és a legfontosabb, hogy a lelki ok feloldása nélkül a betegség idővel visszatér, bárki bármit tehet.
Ha a beteg hisz benne, akkor meggyogyulhat. De nem kizart, hogy nem gyogyul meg, sokan mentek mar el, es hittek.
Proba szerencse!