Te férjhez mennél már? (beszélgetés)
De született egy csodálatos fiam! Szép, okos, becsületes, szorgalmas. Kell egy édesanyának ettől több?
Ezzel az ésszel most már kötnék újra házasságot, igaz, csak egyházit. Nekünk már nem kell családot alapítani, házat építeni. Csak örülni és becsülni a szeretetet/szerelmet, örülni az életnek, ami még - bármennyi is legyen az - előttünk van.
bocsi, hogy eltüntem.
Nekünk 9.-én
Hogy a viharba ne!!
(Eszembe sincs, nem azért váltam el! :-))
Sziasztok!
Nekünk tavaly májusban volt az esküvőnk.
Nem könnyű, ha házasságra adod a fejed, de minden kapcsolat nehéz, mert hozzá kell szokni a másikhoz. Ha egyzser pedig összecsiszolódtok, akkor sínen vagytok.
ok, de miért van az, hogy sokan azt állítják, ha "hirtelen" történik a házasság jobb és kitartóbb? mint hosszas együttélés után.
Én úgy gondolom, ha együtt élek valakivel, akkor is közösen felelünk mindenért, döntésekért stb...
Legalábbis sztem így normális.
Miért van úgy , hogy hosszabb együttélés, házasság után állítólag többen válnak?! Már több helyen olvastam.
Mi változik házasság után?!
További ajánlott fórumok:
- 18-20 évesen férjhez menni?
- Nem megyek férjhez, nekem jó a másé is. Csak a szép oldalát...
- Körülöttem mindenki férjhez megy... és én?
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Szerelemből mentél férjhez?
- Válás után ha újra férjhez mennél, még előző férjezett nevedet új esküvőd után ingyen átirathatod? Ha nem, mennyibe kerül? Hogy működik ez?