Saját Tb fizetést lehet online intézni, vagy kell a szemályes megjelenés? (tudásbázis kérdés)
Remélem, ez a link működik:
Nyit a férjed egy ügyfélkaput, az kb. pár óra alatt élővé is tehet. Aztán az alábbi linket elolvasva, lépésről-lépésre:
letöltitek a 20t1011 nyomtatványt pdf-ben, kitöltöd, elküldöd, az a bejelentkezési lap a nav-hoz, majd utána jön a levél+ csekk.
Olvasd el a linket, lépéséről lépésre írja, mit kell tenned:
Először is mosd ki a szádat, ha velem beszélsz.
Másodszor: lehet, hogy neked meg kellett csinálnod ügyfélkapun, nekem viszont semmit nem kellett csinálnom hozzá. Mert ahogy a jogosultságom lejárt, kaptam egy levelet a csekkekkel és annyi. Aztán megint jogosult lettem, aztán megint nem, és ugyanúgy rendezték le - levélben. Mivel volt egy kis csuklásuk a jogosultsági időkkel kapcsolatban, muszáj volt felvennem velük a kapcsolatot. Mindent minden gond nélkül el tudtam intézni telefonon kóddal. Zeró ügyfélkapu.
Lényegében akkor ugyan ott van,h személyesen be kell mennie vagy ide vagy oda.😃
Köszi nektek😇
Ne beszélj már hülyeségeket.
3 hónapja csináltam meg online.
Sziasztok
A férjem szeretnê maga utàn fîzetni a tb-ét.Ehhez be kell mennie személyesen a Navhoz vagy tudja a folyamatot online is intézni?
Googleba sajnos nem találtam erről infot.
További ajánlott fórumok:
- Szepesi Nikolett botránykönyve már megjelenéskor toplistás. Mi a te véleményed a témáról, a lányról?
- Aki szintén várja a "műhús" (sejtekből előállított) megjelenését a boltokban
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe?
- Mennyi beleszólása van a párotoknak a megjelenésetekbe?
- A lakcímváltozáshoz szükséges a tulaj személyes megjelenése?