Tavaszi nagytakarítás-kon konkrétan kádtisztítás (beszélgetés)
Szívesen, örülök! :)
Neked is szép napot!
Szia Anatita81,
Köszönöm az ötletet a Cilit Bang nagyon bevált.-))) Csili-vili lett a kádam, eltűnt a folt.
További szép napot,
SZM
köszike, tényleg a hétvégén úgyis megyek a Tescóba és meg fogom nézni. Tegnap tettem még egy kisérletet az ecettel, de még mindig nem látom tökéletesnek, valamennyit halványult, de nem az igazi.
Köszi, további szép napot,
M.
Köszönöm szépen, legközelebb meg fogom nézni.
Már én is gondoltam az újrazománcozásra, de most sajnos nincs rá keret, ha nem sikerül, akkor lehet, hogy majd később beütemezzük.
M.
Szerinted hol tudok kapni zománcjavító pasztát, stiftet, segítenél ebben,
előre is köszki,
M.
Nem lehet, hogy elkopott a zománc? Tud olyant is...
Nekünk mondjuk akril kádunk van, a békás tisztítószerrel nagyon szép lett, a mosogatószivacs dörzsis felével pucoltam
Sziasztok,
Nézelődtem, de nem találtam választ, ezért nyitottam a fórumot.
A fürdőszobában fehér kádunk van, hagyományos, és egy idő ót mgjelent két fekete csík a kád alján és akár mivel próbálom tisztítani, nem jön fel és nagyon zavar.-((
Próbáltam már CIf-fel, Domestos-sal, szódabikarbónával, ecettel, de sajnos semmi.
Kérlek segítsetek, előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Van most olyan személy, aki az utadban áll (egészen konkrétan nem tudod miatta megvalósítani az álmaidat )?
- Ki, hogyan csinálja a nagytakarítást?
- Normális, ha egy nagyszülő... konkrétan nagypapa...
- A mai nap úgy felidegesítettek, hogy konkrétan majdnem...
- Ajánlanátok jó általános felület lemosót nagytakarításhoz? Amivel könnyen lehet az ajtókat, konyhát, szanitert tisztítani.
- Tavaszi nagytakarítás