Tattoo&piercing tulajdonosok, kedvelőik (beszélgetős fórum)
sziasztok! van 2 tetoválásom és 2 piercingem
tattoo 1: hátamon egy sárkány 6éve
tattoo 2: a vakbél műtét helyét takaró nonfiguratív tetoválás 9éve
piercing 1: köldök piercing 10 éve
piercing 2: tarkómban egy kő lassan 3 hónapja, ezt szeretem a legjobban :)
Szia!
Állítólag nagyon jók. Volt munkatársam is ott csináltatott és szép lett neki.
Sziasztok!
Találtam egy viszonylag közeli piercing szalont, akciós árakkal. Az ismerőseim nagyrészt ajánlották, de azért ha van valakinek tapasztalata a westend tattoo és piercing szalonról, megoszthatná velem. Köszi a segítséget. :)
Holnap megyek a sráchoz, viszem neki a mintát. Árat majd ott megbeszéljük. Kb. két hét múlva már rajtam is lesz! :-)
Ilyenkor dömping van, mindenki nyárra akar tetkót (érthető módon).
És ő is azt mondta, nem ajánlott, ha megvan a havibaj.
Sziasztok!
Kérdésem:mennyibe kerül piercinget tetetni a szemöldökbe?
A barátnőmnek a fenekétől az oldalán át ciciig van egy virág minta. 20-ért csinálták (szintén baráti alapon), másfél óra alatt.
Egy max. 15 centist mennyi idő alatt kínoznak rám? :-)
Most hirtelen nem találom azt az oldalt, ahol olvastam... :-(
Mivel nálam "hirtelen felindulásból" jönnek a magamat átalakító dolgok (pl. levágattam a hajam, csináltattam köldökékszert stb.) most kell elmennem, mert megint "leül" bennem a lelkesedés, és hanyagolom a témát újabb fél évig. Pedig már nagyon szeretném azt a tetkót. A párom még az ötletet is rühelli! És most nem hagyom magam lebeszélni! Az én testem, ha tetszik neki "csupaszon", akkor fogadja el "festve" is! NA!! :-D
Fontos kérdés: egy kb. 12 centis tetkó mennyibe kerül (így hó végén...:-P)?
Szia!
Ilyet még nem hallottam. :( A fájdalom csillapítót azt semtudom,hogy érdemes-e.
Ha elvállalnak, a héten megcsináltatom a tetkómat. Igaz az, hogy menstruáció idején jobban fáj, ha tetoválnak?
És ha veszek be valami fájdalomcsillapítót előtte?
Köszi szépen,hogy lemérted,kedves tőled.
Lehet azért nem volt jó az előző mert az nem fém volt,hanem szilikon vagy valami olyasmi.
Én az online ékszerboltból rendeltem/rendelek.
De lehet,hogy inkább elsőnek elmegyek itt barcikán egy pc-hez.:)
Szia! Lemértem és 1,5mm széles a rúd. De tudtommal ezek szabvány méretűek elvileg.
Honnan rendeled a piercinget?
Barátnőm -aki piercer,- azt mondja, hogy nem olyan fájdalmas maga a behelyezés. Meg hogy amikor benn van, akkor jótékonyan hat a nemi életre! :)))
Ő magának többször csinált intimpiercinget (is).
Nekem ez elég hiteles forrás, bár ettől függetlenül még nem jött meg a bátorságom! :D
Valakinek van intimpiercingje?
Szeretnék én is, de nem merek. :)
Engem nem zavar a fém,már régóta ez van nekem,csak már nem olyan szép fényes:)
Meg szeretnék nagyobb köveset,ha lemérnéd megköszönném,mert nem merek még 1x rosszat rendelni.:S:)
Irigyellek! ;-)
Az én párom is megengedi a tetkót, feltéve, ha a talpamra csináltatom, mert ott nem látja! :-S
:-D
Amúgy én még mindig alhasi részre szeretnék valami szexit, de annyira mondja mindenki, hogy ott nagyon fáj! :-(
(Bár, ha két szülést kibírtam...!)
Sziasztok!
Rémélem jár még erre valaki:),lenne egy olyan kérdésem,hogy a "szépségpöttynek" nevezett piercingnek a szára első szúráskor amit betesznek,az hány mm vastag?:P
Sziasztok!
Hú rég volt mozgás.
Hogy teltek az ünnepek?
Képzeljétek Apának megint felhoztam egyik nap a pircing témát,hogy még egyet szeretnék és szó nélkül belement!Szóval jövöhóban megyek és megcsináltatom a szám fölé végre! :)
További ajánlott fórumok:
- Tacskó és egyéb pici kutyus tulajdonosok ide..
- Így kiderül hogy a lakás tulajdonosa nem adózik?
- Telefonszám tulajdonosának kiderítése!!! Hogyan?
- Hozzá lehet szólni a naplókhoz, ha a napló tulajdonosa engedélyezi!
- A haszonélvező kirakhat a tulajdonomból?
- Igazságtalannak tartom, hogy a tulajdonos megemelte az...