Tartós fogyás február 20-tól, aki velem tartana ide!! (beszélgetés)
Sziasztok! Még nem tudtam végig olvasni az összes eddigi hozzászólásokat, így ha most olyat kérdezek, amire már 1000válasz érkezett, elnézést kérek. A fórum elején emlegettétek a dukan diétát. Tudna erről nekem valaki infót adni, pontosan mit, mikor, mivel, hogyan?! Kicsit elvesztem a neten található leírásokban. Van aki már elkezdte, vagy huzamosabb ideig csinálta, és sikerekkel járt? Mellette gondolom mozgott is?! Előre is köszönöm a válaszokat!
sziasztok!
én natúr joghurtot, vagy almát(ha el nem szalad velem a paci:P )
lényeg, hogy fehérje legyen inkább és zöldség....ezt mondják a nagyok
kis extrudált kenyér sonkával, mert a kenyérke szeletenként 26 ha meg a drágábbat veszed 16kalóriát tartalmaz....
Tegnap pihenő napom volt.
Ti miket szoktatok enni vacsorára?
viszont most megyek holnap korán kellés és hosszú nap....
aludj jól :)
nálam legalább is ez,de mundenképp fent lesz tartva a fórum :)
remélem, hogy csak ez az oka....
Dehogy halt,csak a mindennapi rohanás :s
nagyon olyan, mint ha ez a fórum kihalt volna :(
Köszi csajok,minden kedves jó szót és támogatást,tanácsot! :*
Okkkké,kérek rá engedélyt :-) (majd csak este tudok olvasni, most még dolgozom)
hát igen a suli....van egy két idegtépő oszt.társam akik 20évesen mint az ovisok vagy mint a rossz Q-vák!!!
ááá csak az egész suli,rohanás tanulás,de hogy jobban megértsd olvasd a titkosom .
Jaj, mi miatt szorongsz? Az nagyon nem jó :-/ (mármint amikor már betegség lesz belőle, de persze egyébként sem).
Nekem nem lesz törim holnap, de én már agg vagyok :-D
nekem is törim lesz holnap :D amugy ilyen szorongós napom van
szép napot csajok...
hazaértem most van egy kis szabadidőm....
boltba kell majd elugranunk....
és majd törit tanulni holnapra :)
kinek milyen napja volt???
Szerintem ez nem rossz dolog :-) Nekem néha moziban is potyognak a könnyeim, ha olyan a film. Sőt, egyszer egy barátnőmmel közösen bömböltünk végig egy filmet. Sírni jó, így tét nélkül (mármint ha csak úgy megérint egy film és nincs komolyabb baj az életedben). Levezeti a feszültséget.
csajok nem ide tartozik de csak egy kérdés lenne. Szóval eddig nem bőgtem a filmeken vagy ilyesmiken mára meg elérzékenyülök egész könnyen,még anyum ilyen érzékeny ha vmi jó véget ért... csak kicsit fura nem voltam ilyen sosem
s nem is hiába, meglett az eredménye:D
Váúúúúúúú de beindult mindenki....látszik hogy itt a jó idő :)) Csak így tovább!
Sziasztok!
Tavaly ledobtam egy kis huszast, azóta tartom, de most megint neki veselkedem, mert még egy tizenöt hibádzik, de menni fog az, simán.
Mint ahogy nektek is :-)
Hellooo,gratu mindenkinek a fogyashoz! Mst letekertem fel orat, meg takaritanom kell a lakast...ahh,nem tudom.mikor esek bele az agyba xD
gratulálok! bízom benne, hogy március végéig nekem is meglesz a 88
További ajánlott fórumok: