Társkereső és a férfiak, ilyenkor mi a cél? (beszélgetés)
Ok, ha a gyakorlatban nem így van, én nem vitatkozom.
Mindkettőnknek meg van az életből a saját tapasztalata, nem muszáj egy létező dologról ugyanazt gondolnunk.
Vannak masszőrként becsületesen dolgozó, sport vagy gyógy létesítményekben alkalmazott dolgozó nők, akik tényleg csak massage-t vállalnak.
De hosszútávon ebből megélni nem lehet.
A pénz kísértése nagy úr,én a 133. Hsz-el értek egyet.
A külön szolgáltatást a masszőrök nagy része szerintem baráti körben se veri nagy dobra.
Biztosan van ilyen is meg olyan is.
Én pasiként már jó párnál jártam, és mondjuk 10-ből ha kettő mondta, hogy ő csak masszázst vállal.
Ez az én tapasztalatom.
Az a nő aki csak szexmasszázst csinál, az nem tud jól masszírozni.
ez is tapasztalat.
én olyanokat választottam akik jók a masszázsban, aztán a többi már csak ráadás.
ez csak egy üzleti praktikus kapcsolat, a felesleges köröket nem nekem találták ki.
Persze, hogy nem mindenki, de nem is lehet kijelenteni, hogy őt sosem. Bocsi nem vagyok mindig a gép előtt, külön nem követtelek, hogy mit írsz, csak ezt a fórumot olvasgattam, a szemem megütötte, hogy sosem csaltak meg.
Ahány ember már elmondta ezt nekem, vagy előttem, hogy bezzeg őt nem, miközben meg de, csak nem voltak eléggé képben. A legjobb pasit is felszarvazzák és a legjobb nőre is ráunhatnak.
És legyen úgy, ahogy mondod!
Gene Simmons a Kiss basszus gitárosát kérdezték egyszer egy műsorban, hogy fizetett-e már szexért. A válasz: Így vagy úgy, mindig fizetsz érte. Ha vacsorázni viszed, akkor is fizettél....
A masszőrnő hozzászólásodhoz: A sors kifürkészhetetlen útjai miatt két olyan ismerősöm van, aki masszőrként dolgozik/zott (sport, gyógy), és volt, aki hirdette is magát az elején. Szerintük, nagyon sok pasi van eltévedve, és gondolja azt, hogy a masszőz az tulajdonképpen a szexmunkás szinonímája, pedig ez a gyakorlatban nem így van.
Kár volt megfutamodni, nem baj az, ha másnak más a véleménye, állj ki magadért!
Nem tudom , hány nickneven lenne, ha mindig kiléptem volna, amikor nem értenek velem egyet.
Nincs tudomásom az exekről, ha megcsaltak, ügyesek voltak! A mostani férjemről már elmondtam miért nem csalna meg!
Ha akarna, biztos megtudna csalni, attól függetlenül, hogy csak a wc- vagyunk külön! :)
Nem minden ember dob fel egy boldog házasságot, gyereket, gyerekeket egy numeráért! Vannak olyanok, akik értékelik, szeretik, tisztelik a társukat!
Mert, ha azt írja, hogy kapcsolatot akar, akkor mélyebb a merítés.😉
Ha valaki azt írja, hogy kapcsolatot keres, holott az alkalmi szexre hajt, attól nagy naivitás korrektséget elvárni a kommunikációban.
"Mondom ezt úgy, hogy nem csaltak meg, nem volt soha betegségem!"
Ezt a legtöbb ember, legyen az nő, vagy férfi, úgy mondhatja, hogy nincs tudomása róla, mert ezt, ha ügyesen csinálják, nem derül fény rá.
Közös ismerős, állandóan hangoztatta, őt a férje sosem csalta meg, de nem is fogja, mert ő a leg.
De csalta, mosolyogtam magamban, de én ugyan nem szólok senkinek. Aztán egy napon rájött a nő, mert a férje a barátnőt motorral vitte egy erdei légyottra,ahol kiugrott eléjük egy őz, és egy fa állította meg őket. A balfac sírva hívta a feleségét, hogy most ő elbúcsúzik, tuti meghal.
Csak a karja tört el, zúzódásai lettek, az asszony is megbocsájtott neki.
Tudom! Még privátban beszéltünk kicsit, nagyon felhúzta magát és törölte is magát! Visszafog jönni, csak engem kerülni fog! 🤷🏻♀️
Mivel én rossz fényben tüntettem fel!
csak viccecske akart lenni, bocsi..-))
de elképzellek, hogy piros fazékkal a fejeden, óriási fakanállal a kezedben vezényelsz a párodnak, hogy mit és hogy csináljon...-))
Látlak magam előtt..-)
Te is nyugodj meg! Tudom, hogy nem érdekelnek! Csak néha kevés az, hogy olvasol valamiről!
Tudod, hogy bírlak!
Cupp!
Hát pesrsze, mindenféle pasi létezik, van olyan is aki a pasikra gerjed..-))
ettől változatos a világ.-)
Nyugi már, engem nem érdekelnek a kurvák, de az egész dolog se.
"Nem gondolkodtok!" - köszönöm az általánosítást.
"Viszont egy ismerősöm élete tönkre ment egy ilyen férfitől!" - húha, hány férfi ment tönkre olyan nő miatt, aki hozzáment, majd kiforgatta a vagyonából? Nézd meg, a hajléktalanok többsége férfi, itt fejeztem be az egészet. Felőlem azt írtok a témához, amit akartak. Pont.
Én egyszer egy nőtől kaptam el betegséget, 3 hétig nyomtam vele az ágyat, a guminak én nagy barátja vagyok....-)
Igaz, bárányhimlőt,ami nem nemi betegség, de az felnőtt korban nem könnyű eset.
Először aludtam nála, reggelre meg tele lett a testem apró piros kiütésekkel.
én gyerekként nem kaptam el, az ő kisfia meg az volt.
mindenféle kütyüket használok"
csak nem a lábasra és a fakanálra gondolsz, mint kütyü?
én speciel szeretem, ha egy nő házias..-))
Egy randin az én életemben az fizetett aki a találkozót kezdeményezte.
általában én voltam, mert én vagyok a pasi.
de ez nekem sosem okozott gondot.
a nőknek rengeteg kiadásuk van amire egy pasi nem költ.
További ajánlott fórumok:
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- Csak hitegetnek a férfiak a társkeresőn
- Nős férfiak tömkelege a társkeresőn!
- Mit tegyek, ha a társkeresőn csak fiatalabb férfiak írnak?
- Ha nem társkereső oldalakon, akkor hol ismerkednek a művelt férfiak?
- Tényleg az átlagos, nem olyan sármos férfiaknak teljesen felesleges internetes társkereső oldalakra felmenni és előfizetni?