Társat találni (beszélgetés)
Én is nagy gondba vagyok :(
A barátnőm terrorizál, fenyeget hogy elintézet meg feljelent meg ilyesmi, telefonon egész nap zaklat és a madarakra is féltékeny, mit tegyek ???
Próbálom a jó oldalát nézni a dolgoknak.
És eddig mindig azt gondoltam, hogy milyen gyenge vagyok.És kiderült, hogy mégsem.
Sajnállak.
Mindent jóra fordul majd.
Nem én léptem ki.
De jobb egyedül, mint amilyen a végén volt vele.
Miért lépnél ki egy kapcsolatból?
Azt hiszed úg ykönnyebb lesz?
Most már én is.
De ehhez erő kell, kilépni egy kapcsolatból.
A szív nagyon jól tudja, mikor kell kinyílnia :)
A netes párkeresésben nem hiszek. Hiányzanak a gesztusok, összevillanások. Olyan, mintha a piacon gyümölcsöt válogatnék. Látom, milyen a külseje, az eladó csupa jót mond róla, aztán otthon lehet, hogy kiderül, hogy rohad a belseje vagy éretlen.
A fickón, akiért most odavagyok, valószínűleg meg sem akad a szemem, ha egy fotót látok róla a neten.
Hogy hol akadhatsz rá? Bárhol, ha nyitott szemmel és szívvel jársz. Húzd ki magad, emeld fel a fejed, menj ki az utcára csak úgy, sétálj egyet valahol, vagy ülj autóba és nézd a többi autóst. Mosolyogj. A lényeg, hogy ne fordulj magadba, vedd észre az embereket!
Szóval, hol és hogyan lehet ismerkedni?
Nagyon érdekelne a válasz?
Nagy csalódás után, mennyi időt várnátok, hogy kinyissátok szíveteket?
Hát igen az elég nagy probléma, hogy a net kivételével nincs hely az ismerkedésre.
/Bár én mégcsak nyalogatom a sebeimet, de remélem egyszer majd elmúlik ez az időszak./
Igen, nem szerettem.
Mikor elvettem (2003 májusában volt az esküvő)már minden oké volt, de az óta napról napra jobb és jobb minden.
Hála ISTENNEK.
Hidd el, mikor látom a sok veszekedést, balhét, szeretetlenséget a környezetemben, nagyon értékelem, hogy nálunk, még csak rossz szó sem igen van.
Asszem ez Isten kegyelme.
Éljen a házasság forever:)
jól értem?
nem szeretted, de elvetted, és most meg már szerelmes vagy belé?
hát gratulálok! :)
:-)
Én a nejemmel 9éve egy diszkóban ismerkedtem meg. Nagy semmi kapcsolat volt, egyszer kétszer majdnem szétmentünk, nem is igazán szerettem, csak úgy együtt voltunk.
Aztán 4-5éve berobbant a dolog, az óta csodás, számomra elmondhatatlan szépségű ez a házasság.
Úgyhogy nincs reménytelen eset!
kíváncsi vagyok mi lesz 3. án mert akkor jelenik meg a hirdetésem egy újságban, remélem lesz rá jelentkező....
Addig várnom kell,de kínos ez a várakozás....