Tárkonyos ragu leves recept
60 perc
A Tárkonyos ragu leves hozzávalói:
sertés hús,vagy marha
répa
kukorica
borso
gomba
tejszin
tárkony
so
bors
pirospaprika
hagyma
A Tárkonyos ragu leves elkészítési módja:
megpiritom a hagymátolajba,majd hozzáadom a pirospaprikát sot borsot,az egy kilo hust kockázva a gombát persze frisset egy fél kukorica konzervet,a répát meg a bórsót késöbb mert az elöbb meg fő.A tejszint és a tárkonyt a végén!:))) Jó étvágyat!
Csirke husbol nem finom!Kenyérrel fogyasztva nagyon finom.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: didl85, 2007. aug. 28. 15:27
A tárkonyos ragu leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.