Tapolcai Intézettel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Mesélnétek Tapolcán a Tanár Úrról?
Intézetváltásban vagyok.
Szia progika!
Mi újság?Jó híreid vannak?
Sziasztok! Gabka-1 nekem is febr elején lesz eredmény, de másr elkezdtem egy kicsit görcsölgetni, vagyis fezsül a hasam meg érzékeny a mellem, de ezek premenszes tünetek is lehetnek, sőt. Hát nem tudom. Egyébként ha most nem sikerül, akkor bejelentkezünk Tapolcára.
Pocakosodást.
Csak pozitívan!!
én szorítok!
Nincs bajom a Kaálival, csak ott a vizsgálatokért is fizetni kell.
Tapolcán a vizitek ingyenesek.
Már írtam ebben a topicban, hogy mi is oda jártunk.
Szia!
Hat inszemet csináltak,abból a harmadik sikerült biológiailag,de sajna nem maradt meg.A férjemnek rossz a spermaképe,márciusban lett volna lombikunk,de le kellett mondanom.
Nagyon sok párnak viszont összejött,egy évig jártam oda,és tényleg jók az arányok a PRI-ben.
sziasztok!
Én is a PRI-be jártam,sajnos nekem nem jött össze,de ez a természet hibája.
Én csak pozítivan tudok nyilatkozni,az ott dolgozókról és a körülményekről is.
Szia gabka-1. Tehát magánklinika, ahol nemcsak a gyógyszerekért, hanem a vizsgálatért is fizetni kell? Vagy ez a többi kaáli intézetben is így van? vagy hogy is van ez?
köszi a hozzászólást
Na most értem ide.
Szóval mi évekig jártunk orvostól-orvosig, kiderült, hogy az egyik petevezetékem el van záródva.A ciklusom mindig rendszertelen volt.
Az egyik doki javasolta, hogy menjünk tovább meddőségi központba.
Tapolcára esett a választás. Az első vizsgálat során levett kenetek egyike méhen belüli fertőzést mutatott. Erre kaptam gyógyszert + figyelték a peteérésemet. A következő menstruációm már meg sem jött.
2002. jan. 9-én voltunk először Tapolcán, 2002. október 2-án megszületett a kislányunk.:)))
Hihetetlen volt, hogy sikerült.
Majd tesót szerettünk volna, de az sem jött elsőre. Rá is vártunk, de nem mentünk Tapolcára.
Tegnap volt 22 hós a kisfiam. Az ő története olvasható az adatlapomon.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kinek és milyen tapasztalata van a SCIENNET-tel kapcsolatban?
- Milyen kapcsolatban vagy a párod családjával?
- Neked milyen a kapcsolatod válás után a gyerkőcöd apujával/anyujával?
- Kinek milyen tapasztalatai vannak a folyékony mosószerekkel kapcsolatosan?
- Van valakinek tapasztalata Budapesti Beszédjavító intézettel kapcsolatban?