Milyen kapcsolatban vagy a párod családjával? (beszélgetés)
Anyós-após meghalt. Sógornők vannak, sógorok egy kivételével meghaltak.
Jóban vagyunk, de ritkán találkozunk egymással, messze laknak.
A sógorom és anyósom meghalt,-apósomat nem ismertem, -de nagyon jó volt a kapcsolatunk.
Két sógornőm van, szeretem őket, s úgy érzem ők is engem.
sajnos anyosom már nem él,tavaly novemberben meghalt.
aposom nem is ismertem.
férjem testvéreit ismerem...tartjuk is a kapcsolatot..igaz elég laza.
Mert hogy ő beteg, és világéletében megóvták mindentől. Ezért aztán fogalma sincs az életről. És senki barátja nincs, és folyton itt ül a nyakunkon. És bámulja a tévét, mert a mi szobánkban van. Tehát ha épp az van, h délután lenne kedved szexelni, vagy olyanról akartok beszélgetni, amihez neki semmi köze, nem lehet, mert ott ül, és mindent hallani, és tudni akar. Erre varrjatok gombot!!!!
De már nem sok van. Most végzünk, a párom és én, és elköltözünk innen a picsbe. Ő sem bírja....kicsit gáz, nem? Csak azt nemtom, mit fog kezdeni magával, ha mi elmegyünk. Egyáltalán semmit nem tud magának. Se mosni, főzni, takarítani. Egyedül mosogtni tud, azt is szarul csinálja. Feszt zsíros marad az edény, meg koszos, meg ilyenek...
Csodálkozom magamon néha, mert én nagyon türelmetlen vagyok. :D
De a szerelmemért eltűröm ezt a kis dögöt magunk mellett....de egyre kevésbé bírom cérnával....
Hát, elég zavaros. A húgával lakunk együtt, mert még főiskolára járunk...ez a lakás az övéké,kettejüké. Ketten kapták...és akkor engem már ismert...:(
Szerintem elég gáz. Én takarítom a lakást, mert ő egyedül (a kedves hugica) semmit nem tud megcsinálni. És nem fizetek érte, hogy itt lakom, mert nem akarták. Kicsit olyan ez, mintha ezzel fizetnék...a takarítással. De ez nem így van, mert alapvetően nulla rosszindulat van a szülőkben. Meg a kiscsajban is, csak annyira béna mindenhez, és ezért még bántani semlehet, mert akkor össszeszakad, és hisztizik.
Nem vagyok velük kapcsolatban, nem járok hozzájuk, kifejezetten kerülöm őket.
A párom miatt: nem akarok konfliktust, ami neki fájna.
További ajánlott fórumok:
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Egy tökéletes kapcsolatból hirtelen kilép a párod...
- Tudtad hogy a kapcsolatod jellege attó is függ, hogy mikor ismerted meg a párod?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Miattad ért véget a párod előző kapcsolata
- Milyen a kapcsolatod a volt pároddal?