Mennyiért tapétáznak manapság? (tudásbázis)
Azok fizetnek!
Az ismereteim szerint nettó 15000 Ft a napi díj, + az anyag.
Mi speciel magunk tapétázunk, de ismerősnél ennyiért dolgoztak pár hete.
Miért ne tudnám? Van két 4méteres és két 5 méteres fal, szorozva a magassággal.
Csak megsúgom, családi háznál ahol vasagabbak a falak ajtóknál ablakoknál vannak beszögelések, nem fogja a festő a tapétázásnál az ablak ajtó méretét kivenni.
Szerencsére mindent magam csinálok,a laminált padlótól a glettelésen festésen tapétázáson át mindent.Pedig a szakmám műszerész ,de szerencsére minden fiú a családból ügyes. Apai örökség :) Sajnos mivel egyedül vagyok így még a takarítást is :) Gyűlölöm is az egészet ,de mivel igényes vagyok így 5 évente megcsinálom.Egyik év egyik szoba másik év a másik....55nm. Most értem a végér. Jövőre pihi :)
De még egyszer mondom gyűlölöm ,a muszáj nagy úr.
Itt van a gond :(
Ha csak 50 volna, nem lesnék ki a fejemből. De nekem is 150-et mondtak. Nem akarok hinni a fülemnek. Mit csinálnak azok akik egy egész lakást akarnak rendbe tenni?
5x4-es szobának csak a plafonja 20 nm. Ezenfelül vannak az oldalfalak, ami a magassággal szorzandó.
Ez egy 2,6 m-es magasságnál, az ajtók és ablakok számától függően legalább 40 nm.
Tehát minimum 40 nm tapétázás, és a plafon festése.
Gondolkodni kéne, mielőtt hozzászólunk.
Sziasztok!
Megtudná mondani valaki, mennyiért tapétáznak manapság ? Egy 5*4 szobáról lenne szó, vlies tapétával, + mennyezetfestés. (Győr)
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mesterséges megtermékenyítés hol és mennyiért?
- Karácsonyfa - milyet veszel/vettél, mennyiért?
- Mennyiért újítanak fel manapság egy fürdőszobát?