Tapasztalt utazók! Last minute utazás (beszélgetős fórum)
Felszabadult két hely a Magyar Kaland-Sport Egyesület által vezetett, 2022.04.23-05.02-ig tartó Hawaii rejtett kincsei túrára.
További információ: [link]
Ez igen,ez aztán a gyors utazás:)
Főleg nekem,aki mindenhova egy hónapig készülődik.
Viszont izgalmas is-ennek is megvan a varázsa.
Nem zsákbamacska kicsit?
Úy értem,az embernek nincs ideje lecsekkolni a hely körülményeit,stb. ,stb.:()
Sziasztok!Segítene valaki elmagyarázni-mit takar a last minute utazás,és ha mondjuk szeptemberben mennénk tengerpartra-mikor érdemes nézelődni?
Az az igazság,hogy nem ismerem ezt az utazási módot.
Köszi mindenkinek:))
Folyt:A reggelit megoldottuk,egyszer főztem pörköltet tésztával.
Kétszer béreltünk motort és felfedeztük a környéket.
Szia!
Mi is így mentünk egyszer Görögbe egyszer Spanyolba
Előnye:4 személyes apartmanba votunk 2-en:)
Mi önellátásban voltunk minden este gyrost ettünk Sasos-nál:)
A
Sziasztok
és a lastminute utaknál mennyivel korábban kell elkezdeni nézelődni? 2 hét?
mi is azt tervezzük, de fogalmam sincs, mikor álljunk neki nézelődni.
mi valszeg all inclusive ellátást veszünk igénybe, pont az italok miatt. én elég sokat iszom és mindenhol drága a víz.
Mi sem punnyadtunk a hotelben.:)
Ezeken a helyeken nem voltam, de egy biztos, hogy utóljára all inclusive ellátást kértünk és jóval olcsóbb volt, mintha mi mindenért külön füzetnénk.
Csak a vízből kiindulok amit az előző kirándulásoknál vettünk, amiből a napi min 2 litert én ittam meg a másikat a párom..... hozzá teszem itthon nem iszok sok vízet.... 1 üveg vízet kb 4-4,5 euróért vettünk az üdölő környékén.
Ezeken a helyeken a turizmusból élnek. Hatalmas árak vannak. Azaz ahol én voltam ez a tapasztalat.
Szóval, ha magatok mennétek ott kirándulgatni a környéken és nem akarjátok, hogy nagyon időhöz legyetek kötve én a félpanziót választanám. Ez ugye a reggelit és a vacsorát tartalmazza.
Ezek általában svédasztalosak... mindenki annyit eszik, amennyit csak akar......... és ha későnkelők vagytok bőven elég a két étkezés.:)
Szia!
Én már sokszor voltam külföldön. Ha jól beszélítek a nyelvet és saját magatok akartok kirándulgatni, akkor elég a reggeli, de ha fakultatív kirándulást terveztek mondjuk a 7 napból kettőre vagy 3-ra szerintem kell a félpanzió, ill. ha kevesebbre, akkor a teljes ellátás a nyerő. Nem érdemes sokat kirándulgatni. Erre már rájöttünk. elég a 7 napból max 3-at. pihenni is kell. Hová mentek?
További ajánlott fórumok:
- Melyik utazást, nyaralást választanád?
- Valaki tervez most utazást/nyaralást a Távol-Keletre? Hogy működik ez?
- Sarti 2011 last minute
- Mikor érdemes last minute utat keresni?
- A belföldi wellness szállodáknak vannak last minute akciójuk?
- Mit takar a last minute? Mire érdemes odafigyelni egy ilyen utazás esetén?