Tapasztalt már valaki drasztikus kalóriamegvonáskor hasmenést, vagy hasonlót? (tudásbázis kérdés)
Igen,így van.Ameddig kicsi a picur,úgyis sokat alszik napközben,de évekig egyszer napközben tuti,ha nagyobb lehet vele labdázni,nagyokat sétálni,a kevesebb kajához meg nem kell idő.Na meg jó esetben apukája is van a gyereknek,akire naponta/két naponta fél órát rá lehet bízni,és lehet dvd-re tornázni!De én mondjuk tegnap a 14 hónapos lányom mellett tornáztam.Szépen eljátszott addig mellettem.
Egyetértek!! Én munka mellett, kisgyerekkel fogyizok! CSak így lassabb, de kivitelezhető :))
Nyugi!Van!Aki azt mondja,hogy nem az lusta!!! :P
nagyon szépen lehet fogyni azzal, ha délig csak gyümölcsöt eszel, aztán utána salátát/párolt zöldséget hússal, édességnek túrót cukormentes lekvárral, gombát, sajtokat, sonkákat, kolbászokat, pirított bacont
nem a kalóriák csökkentésével kell fogyni, hanem a szénhidrát minimálisra csökkentésével
Csak egy dologba gondolj bele, mikor ilyen kevés kalóriát eszel: végig tudnád ÍGY élni az életed? Mert ha nem, akkor nagyon hamar vissza szaladnak a kilók, sőt több is...
igeeen velem!^^ igen, tudom...csak mindenkitől ezt hallom, hogy utána nincs ilyenekreidő stb.. :D
Most látom csak,hogy veled priviztem :) akkor rá szántad magad? :) beleolvastam a naplódba,és amúgy hidd el tapasztalatból mondom,szülés után is csinosnak akarsz majd maradni :) (30 kilót szedtem fel,még van 3 amit le kell adni...)
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget, és a tanácsokat! Aranyosak vagytok!!:* :))
ha továbbra is ilyen keveset eszel, főleg ha régen sokkal többet vittél be, akkor a szervezeted raktározni fog és meg se mozdul a mérleg, miközben éhezel...inkább számold a szénhidrátot is a kalória mellett és egy 1000 kcal-120 g szénhidrátos étrendet próbálj betartani. még ez is kevesebb, mint amennyit elégetsz egy nap és így is fogyni fogsz.
Igen :) A beleid mozgását érzed (én is folytom érzem, állandóan a "mindjárt rohannom kell a wc-re" érzésem van) :)
Köszönöm! remélem igazad lesz! :) de a az is természetes folyamat, hogy vacakol a gyomrom? :(
Ezt a fogyókúrát valaki ajánlotta, vagy magad ötlötted ki? Vigyázz, mert fehérjehiány, vitaminhiány lehet a vége.
ja igen: és étkezz változatosan. Jöhet minden csak ici-pici mennyiségben (kivéve fehér kenyér, péksütik, csoki). Nagy ritkán még a tészta is belefér. Nem szabad semmit sem megtagadni a szervezetedből, mert iszonyatos falási rohamba torkolhat... én nem egyszer jártam így, és oda lett a diétám :(
Nem viszel be elég rostot. Rost nélkül mitől lenne "tömege" a székletednek? :) Ráadásul rostszegényen táplálkozni nem valami egészséges. Nem kell kenyeret vagy ilyesmit enned, de akkor egyél káposztát, gombát, padlizsánt, cukkinit, kukoricát stb.
Tudom...ezekben is van kalória,de kalória nélkül nem működünk. :)
Gyümölcsöt egyébként én még este is ettem. Pl. gerezdekre szedett mandarint a fagyasztóból. A legjobb nasi :))
Megnéztem a naplódat, szerintem a gyümölcsök miatt mehet a hasad. Nem tudom tornázol-e a diéta mellé, de ez is felpörgeti az anyagcserét, a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelről nem is beszélve. Én diéta előtt 2-3 naponta tudtam csak "nagy dolgozni", és akkoris keservesen... ahhoz képest, hogy ma naponta többször igazi felüdülés a szervezetem számára. Természetes méregtelenítő folyamat, helyre fog billenni az egyensúly (tapasztalatból mondom) :)
Nem eszel inkább sok érdesítős cuccot???Én az update édességektől futhattam rögtön...sajnos...
nekem is így van..nem állandóan járok, csak érzem hogy vacakol a gyomrom.. :/
Keveset és rosszul eszel!Így ugyan lefogysz pár kilot,de tartós nem lesz az fix.
Gyümölcsöt nem eszünk délután,mert CUKOR.
Az kevés, főleg ha ezt az éhezést huzamosabb ideig megtartod. :O
Az egészség nagy kincs, és azt kockára tenni a türelmetlenség miatt...jól meggondoltad? :(
Én szénhidrát szegény diétával fogytam le 2 hónap alatt 14 kg-t tavaly. (nem akartam ilyen hirtelen és ennyit csak így sikerült)
Az elején nekem is minden nap hasmenésem volt (nem gyakran jártam, csak max 2-3 alkalommal de "hígabb" volt- bocsi :D )
Aztán elkezdtem sok káposztát és gombát, meg zabkorpát enni és az helyre rakta.
Most az a baj,hogy nem eszel elég rostot,ami magába szívhatná a folyadékot.
De napi 800 kalória szerintem is kevés!
igen.. :( de nem látok más megoldást.. :/
elhiszem, hogy eleged van...
de vigyáz magadra...
és minimum 1000kalóriát egyél...
néztem a naplód volt olyan mikor 400kalória nem volt egy napra...
semmi gond, csak nyugodtan..! :)
tudom hogy nem megoldás, de már besokalltam, elegem van! :(
én is nagyon kövér voltam de 1200-1500kalóriával is lefogytam 17kilót...
sajnos nem az a megoldás ha koplalsz hanem az, hogy okosan eszel és mozogsz...
tudom előbb azt írtam csendbe maradok de nem bírtam..ne haragudj...
hát ez elég kevés...
de nem szeretnélek kioktatni ezért csendbe maradok...
mondjuk mert nagyon kövér vagyok! :) :(
biztos tudod, hogy ez nagyon kevés...miért van szükség ilyen koplalásra?
eszem szilárdat, de nagyon keveset..valami kis húst szoktam ebédre, de minimálisat+ azóta rengeteg dinnye, barack stb...
Nekem is volt mikor diétáztam. Tisztul a szervezet és azért hasmenéses, mert nem eszel szilárdat!
Én is így vagyok..csak meg vagyok ijedve, mert tegnap késő délután óta vacakol a gyomrom...nem fáj,csak olyan kellemetlen..
További ajánlott fórumok: