Étrend kiegészítő okozhat ilyen súlyos hasmenést, hányást? (beszélgetős fórum)
Jobbulast,es teljes gyógyulást neked.Akarmi is okozta.
Mondjuk engem is erdekelne a helyedben mitol lett.
A kotekedokkel meg ne foglalkozz,itt boven vannak...
Dehogy eroletetm,csak megemlitettem,h mar nem neznek.
A Crp szintem halistennek mar lecsokkent az 5 infuzio utan.
Ne vegyel mar mindent ugy magadra!
Az akkor akkor volt, a most meg most van. Es mar jo ideje nem teszteltek minden hulyeseghez.
Nem fogom " bebogyozni " magam...
Nem jokedvemben kezdtem el ezt se.
Valtozokori alvaszavarra ajanlottak,es probaltam ki....
Ugy latom ,minden mondatomba belekot mar valaki..
Lentebb irtak a covid mutalodast.
ARRA reagaltam,h még a kórhàzban se teszteltek covidra...regebben szoba se alltak senkivel anelkul...
Az a vicc,hogy kovidra nem teszteltek...A haziorvos sem...2x voltam az sbo on...ott sem.
Gondolom,a tunetek es a vereredmeny alapjan nem merult fel..
De mar mindegy is,elmult,remelem nem jon elo tobbet.Csak erdekelt volna mi okozta.
Koszonom annak a par embernek,aki normalisan valaszolt.
Ket klikkelessel kijottek nekem a melekkhatasok, az szerint siman lehetett ez a csodaszer. Az orvos velemenyet meg nem biralnam felul.
Ha bator vagy, megint bebogyozod magad, es meglatod, hogy ujra a korhazban kotsz-e ki, ha ovatos, tobbe nem szeded.
Hányan fogjatok még ugyan idezni ezt a mondatot???
Ha erdemben nem tud valaki valaszolni csak ezen akad fel,gorgessen már legyszi tovabb...
Azert gondolok az Ashwagandha ra, mert a ferjem is ugyanazt ette, és neki nem lett baja.
Tényleg logikus.
Aki szedte az A.at,gondolom nem mindenkinek okozott problemat,eloszor nekem se.
Probalom keresni,mi okozhatta a panaszokat...
Jo,lehet hogy nem jo ez a mondat,de ne ezen lovagoljatok mar legyszi.
Azt akartam írni,h a ferjem azt ette amit en,tehat nem a kaja volt rossz.
Az Ash.at csak en szedem...
Azert gondoltam,mert utananeztem,es okozhat ilyen panaszokat...
Plane,h kettot vettem be egy helyett.
"Azert gondolok az Ashwagandha ra, mert a ferjem is ugyanazt ette, és neki nem lett baja."
Ebben a mondatban sok logika nincs, de azért, mert a férjednek nem lett tőle baja, neked akár lehet is.
Van aki egy ártatlan adaléktól életveszélybe tud kerülni.
Ashwagandha nevu szert vettem be, egy helyett kettot,mert szerettem volna aludni ejszaka. Elotte csak 1 et, ill. napkozben felet vettem be.55 eves no vagyok, változokorban 80 kg.
Gyomortaji fajdalom, vizes hasmenes, parszor hanyas alakult ki hirtelen. Kiszaradas miatt infuziokat kaptam.Ill. antibiotikumot,mert a laborlelet kimutatta, hogy magas a CRP szint, nem virus okozta. A szeklettenyesztes is negativ lett.Az orvos szerint bakterialis jellegu gyulladasom volt.
Azert gondolok az Ashwagandha ra, mert a ferjem is ugyanazt ette, és neki nem lett baja.