Tapasztalatokat várok olyan anyukáktól, akik gátvédelemmel szültek (beszélgetés)
Köszönöm mindenkinek a tapasztalatokat kezdek megnyugodni :)
Hála istennek én nem repedtem talán egy nagyon picit mert a doki azt mondta hogy nem kel varni nagyon minimális volt.Sokat számit szerintem az is hogy mekorra a baba.
4 gyereket szültem gátvédelemmel,semmi probléma nem volt. :)
barátnőm szétrepedt,annyira gátvédelemmel akarta a szülésznő.. pedig rákészült-olajos tágítással
na az eleje a vesszők miatt épp fordítva érthető, mint ahogy szerettem volna, szóval ne aggódj, nem lesz baj!
semmi nem lesz, olyan, mint rég, max csinálj intimtornát, az amúgy is jót tesz...ártani nem árt az tuti!
elsőt 4100gmmal gátvédelemmel,másodikat 3400-al vágással,harmadikat 3650 gátvédelemmel
intim torna kellett és nagyon hamar jó eredményt hozott,pár hét múlva semmi gond
varrás után sem voltam szűkebb
apa nem panaszkodik:-)
a torna igazából a szülés után jelentkező vizelet visz tartási gondokra jó, meg a méh szalagokat edzed vele, hogy ne süljegyen meg.
remélem nállunk is ugy lesz de minden féle képp elkezdem a tornát :)
UGYAN OLYAN VAGYOK HÁROM GYEREK UTÁN MINT ELÖTE APUKA NEM PANASZKODOTT.INTIM TORNA SZERINTEM JÓ DOLOG ÉN SZOKTAM CSINÁLNI MERT FONTOS SZERINTEM
És szülés után az első milyen volt??Apuka nem panaszkodott?Intimtornáról mi a véleményed?
JA VITÁS: NEKEM RENDBEN VOLT MINDEN SIKERES VOLT A GÁT VÉDELEM .4KG BABÁT SZÜLTEM ÉS NEM VOLTAK GONDOK
Az első két babócánkat én is gátmetszéssel szültem viszont most gátvédelemmel ami azt jelenti hogy nem vágnak:)És lehet hogy ettől jobban tágul az ember és nem ugy huzodik vissza ettől félek.
nekem rendben zajlot mindEN 4
Sajnos amikor én szültem, nem volt kívánságműsor... :( Meg belső varratom is volt, nagyon szétrepedtem belül. :( Kívül nem volt gáz, mert vágott, de benn is öltött. Na, az fájt. :(
Én alapvetően gátvédelemmel szültem, de volt egy "összenövésem" a be- ill. kijáratnál ami tulajdonképpen szétszakadt a szülés közben, tehát végül varrtak! A méretváltozás miatt én is aggódtam, de a dr. nőnek sikerült a szükből még szűkebbet varázsolnia, úgyhogy nem panaszkodom! A férjem sem!;)
SZIA ÉN GÁTVÉDELEM EL SZÜLTEM A LÁNYAIMAT KÉRDEZ BÁTRAN :)
:) tőlem megkérdezte a doki,hogy milyen mintát varrjon és mekkora legyen?
mondtam,hogy olyan, mint régen:)
Csak hülyéskedni szoktam vele, nálam sincs kolompolás, csak szívatom. :)))
én kettőt szültem gátmetszéssel és semmi bajom nem volt tőle, a házasélet meg nagyon jó, nem"kolompol:)
miért féltek tőle? nem értem
Erre még nem tudok válaszolni,csak 1hónapja szültem.
Erre azt szoktam mondani Apának, hogy "kolompol." :)
Egyébként engem is vágtak, semmit nem éreztem.
Én nov 2án szültem gátvédelemmel a 3 babócánkat:)De hihetetlen hogy mennyivel jobb utána:))
Csak attól félek utánna olyan leszek apukának Mint fazékban a fakanál:)
Sziasztok várok mindenféle tapasztalatot akik igy szültek
Arra lennék legjobban kiváncsi utána ugyan olyan jó lesz a házas élet???
ugymond visszahuzodik minden??
Szia!!!
Én 1hónapja szültem gátvédelemmel. Az injekciót már beadták,de megúsztam a vágást. Örülök is neki.:)
Két lányomat azzal szültem nem is csinálnám más hogy.
Tapasztalatokat várok olyan anyukáktól akik gátvédelemmel szültek:)
További ajánlott fórumok: