Tapasztalatok a Kistarcsai kórházról-ügyeletben szülni-? (beszélgetés)
Azért adtam ennyit mert nem volt fogadott, és a 23 órás vajúdás alatt 4 szülésznőt fogyasztottam el:)
Ő volt a 4., így neki adtam csak pénzt.
Van a kórháznak honlapja, szerintem azon van infó.De ha ráér akkor csütörtökön megyek a dokimhoz, és akkor megkérdezem, hogy hogy megy a dolog;)
Szia.
Bármikor be lehet menni, vagy előre kell időpontot egyeztetni? A Szülésznőnek Te annyit adtál amennyit gondoltatok, vagy fizetős szolgáltatás az osztály részéről? Esetleg rá lehet kérdezni? Bocs, hogy ennyit kérdezek, de szeretnék nyugodt "körülmények" között szülni!
Szia!
Lehet szülésznőt fogadni. Érdemes bemenni a kórházba. Van lehetőség megnézni s szülészetet, a szobákat, találkozhatsz a szülésznőkkel.
Nekem nem volt csak fogadott orvosom. A szülésznőnek 10000.-Ft-ot adtunk. De ez 5 éve volt. A mostani "árakat" nem tudom, de majd engem is érdekel. Én februárban fogok szülni;)
Ha szeretnél, tudsz 2 ágya szobába menni, igaz az fizetős, de hhoz saját fürdőszoba tartozik, ami nem rossz;)
További ajánlott fórumok:
- Mi a vélemény, tapasztalat a KKfházi kórházról?
- Jahn Ferenc Kórházról mik a tapasztalatok?
- Soproni kismamák tapasztalatai az Erzsébet kórházról
- Szeretnék friss tapasztalatokat hallani a János kórházról!
- Mik a tapasztalatok a Róbert Kórházról?
- Budapesti Máv kórházról (nőgyógyászat) van valakinek jó vagy rossz tapasztalata?