Tanult valaki az IWI Európa és Wellness Oktatási központban? Vélemények? (beszélgetés)
Szia! Én csak ajánlani tudom, bár én magam még nem végeztem el, de kacérkodom a gondolattal.. Viszont oktatókat ismerek, az egyik a személyi edzőm, és több olyan embert is, aki elvégezte. A tozo.hu weboldalon külön fórumot találsz, és anyagokat is hozzá, érdemes belenézni, ill ott közvetlen érintettektől kérdezhetsz! ;)
Szilvi
Szia, nem tudok személyesen segíteni. Csak ismerek ott valakit, O. Zsoltot. Középiskolai testnevelő tanárom volt, szerintem jól végzi a feladatokat. Nyilván jobban megmozgatja az ember lányát, mint egy egyszerű testnevelés órán. :)
Gondolom már megtetted, de nézd meg az IWI oldalát. Esetleg ott egy elérhetőséget is megjelenít hozzá. Ha nagyon kellene, a telefonszámát is megtudom szerezni.
(Gondolom már tárgytalan a dolog, mert bizonyára ennyi idő alatt haladt az ügy. Nem kizárt, hogy már te is személyesen ismered őt. :)) De én csak őt ismerem onnan, és tudom, hogy remek ember, biztosan segítene a lelkes fiataloknak.)
:)
Ezek szerint senki:-(
Vagy ne legyek türelmetlen?:-)
Véleményekre lennék kiváncsi, személyi edző szeretnék lenni, és ezt az iskolát szimpatikusnak találom.
Kérdéseim, hogy milyenek a tanárok, az oktatások stb..meg ami eszetekbe jut:-)
Köszönöm
Anita
További ajánlott fórumok:
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Te melyik munkaügyi Központba vagy bejelentkezve? És mennyi munkanélkülit kaptok/kaptatok?
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Milyen hátrány ér a munkaügyi központban, amennyiben nem közös megegyezéssel szűnik meg a munkaviszonyom, hanem én mondok fel?
- Lesz következménye, ha nem jelentkezek a megadott időben a munkaügyi központban?
- Művelődési és oktatási központban vagyok portás 12 órát dolgozom egy hónapban. Mindent szeretnék erről tudni