Tanulás baba/kisgyerek mellett (beszélgetés)
Én egy 1 éves és 7 éves mellett OKJ-ztam, estin és akkor még egyedül voltam. Anyukám nélkül nem ment volna. Amíg gyeden voltam könnyebb volt, de mikor a kicsi 2 éves lett, visszamentem dolgozni, így már nehezebb volt, de megoldottam.
Ha az embert érdekli az iskolában tanultak, akkor könnyebb a tanulás, én ezt éreztem. Ráadásul a munkahelyemen is beiskoláztak egy tanfolyamra, úgyhogy inkáztam a S.tarján-Bp. és a lakóhelyem között, vizsgáról vizsgára. Sokszor nem tudtam, most hol is vagyok.
Én azt mondom, ha érdekel a fősulin tanultak, meg fogod tudni tanulni,úgyhogy hajrá!
én is tanultam gyerek mellett, néha nehéz, de az akarat sokmindenen átsegít!
Ismerek egy lányt, 3 (!!!) kisgyerek mellett diplomázott kitűnőre.
Sokszor gondoltam rá vizsgák előtt.
szia!
én most érettségiztem két gyerek mellett. a nagyobbik fiam volt 16 hónapos, mikor elkezdtem, és második félévkor született a második baba.
hát, éppen ötos tanuló nem voltam, de mindenből átmentem mindig.nem egyszerű, pláne én nem tudtam éjszaka tanulni.mindig kibuktam, fáradt álmos voltam.
napközben, mikor a kicsi aludt, a nagyobb az oviban.
anyukám segített, ő volt a srácokkalamig suliban voltam.
Most fősuliba megyek, de én estire, nem kell sokszor ott lennem.viszont nagyon nehéz lesz azt mondják.
hát, még nem tudom.
További ajánlott fórumok:
- Ki milyen második nyelv tanulását javasolja az angol mellett?
- Gyermekvállalás tanulás mellett
- Gyes/gyed mellett ingyen tanulás? Van még ilyen?
- Suli, tanulás mellett munka
- Angol nyelvtanulás mellett/után mennyire húzós az olasz? Főleg a nyelvtana? Könnyen keverhető az angollal?
- Mivel lehetne egy kis pénzt keresni tanulás mellett?Sürgős lenne, bármilyen ötletet szivesen fogadok.