Mivel lehetne egy kis pénzt keresni tanulás mellett?Sürgős lenne, bármilyen ötletet szivesen fogadok. (tudásbázis)
5. gyöngyi
2013. febr. 23. 09:04
Vannak jól működő diákmunka szövetkezetek, keress rá a neten.
4. Pan Dóra
2013. febr. 22. 08:26
Én annak idején gyermekfelügyeletet vállaltam. Szemérmetlenül jól fizetett, és ha sötétedés után tudtam csak hazamenni, taxit hívtak, amit fizettek is :)
3. 5bcf1b7c01
2013. febr. 21. 21:28
Becsületes, tistességes munkával? Idôsgondozás, gyermekfelügyelet, takarítás, vasalás.
2. diegóóó
2013. febr. 21. 21:28
Diákmunka?
1. Syabi
2013. febr. 21. 21:26
Mivel lehetne egy kis pénzt keresni tanulás mellett?Sürgős lenne, bármilyen ötletet szivesen fogadok.
További ajánlott fórumok:
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Tudnátok nekem segiteni használtruhával? Megszorultunk, szivesen elfogadnék bármilyen ruhát.
- Kérjetek tőlem bármilyen alkalomra idézetet, verseket, szívesen segítek, ha tudok!:D
- Van valami ötletetek, hogyan lehetne pénzt keresni? Akár fő-, akár mellékállásban?
- Van kedved gyerekszobát berendezni egy kisfiú és egy kislány számára? Szívesen fogadok bármilyen ötletet. 1. pontba találod a részleteket...
- Van egy halom kivim. Milyen finomságot lehetne belőle csinálni, amit gyerek is szívesen megeszik?