Tánc (beszélgetés)
Van ez a "Dancing with the Stars" című showműsor a TV2-n! Nem nézem, de sikerült kiszúrni ezt a "gyöngyszemet"!
Legalább 5 percig azon röhögtem, ahogy ez a Noszály Sándor kinézett! 😂
A zsűri azt pedzegette éppen, vajon kire hasonlíthat?
Ekkor beugrott: "A KŐBÁNYAI SZ*PÓFANTOM!"
(5 percig visítottam a röhögéstől!)
Aki nem ismerné az előzményeket: (18+)
Nagyon-nagyon jól tetted, hogy feltöltötted ezt a tesztet! Köszönöm, igazán.
Egyéniben a sztepp jött ki, nem meglepő módon, társasban pedig 4,7-el a Lindy-hop. Megnéztem a hozzá tartozó videót és nagyon tetszik. Ez egy swing tánc, a charleston, a jive és más táncok rokona illetve ötvözete, a Big Band korszakból ered. Ez máris nagyon jól hangzik! Nagyon szórakoztató, improvizatív, bolondos tánc, nagyon tetszik. Vannak benne akrobatikus elemek, ami riasztó, mivel ha ledobnám a hájamat, akkor se lennék egy dobálnivaló darab, de hát mit csináljak, ez való hozzám leginkább! Még jól szerepelt a boogie-woogie és a rockandroll is 4-4 ponttal, de a lindy-hop a király! Köszönöm mégegyszer, ha nem ebben az életben, a következőben feltétlenül kipróbálom-megtanulom...
Ha nem tudod mibe érdemes kezdened töltsd ki a Táncválasztó tesztet. Van egy zenei teszt meg egy nagyon gyors, szöveges.
Ja, most látom, hogy nem lehet semmit reklámozni.
Rád bízom, hogy kitaláld a honlap nevét. :)
Egy próbát megér!
Én a társastáncokat szeretem nézni olyan szépek a párok abban a gyönyörű ruhában és csodálatosan összhangban táncolnak néha irigylem őket, mert én nehezen tudnám megtanulni, mivel eléggé nehezek a lépések nagyon oda kell figyelni. Valaha a férjemmel tánciskolában ismerkedtünk meg őt azért tudta a lépéseket én meg ugy féltem, hogy elrontom.
Manapság, ha valaki ilyesmire jelentkezik elég sokba kerül, de abból a szempontból, előnyös, társaságban van az illető.
Aki tudja régen rendeztek SABÁRIA táncversenyt Szombathelyen. Budapesten több helyen oktattak ki is volt irva a járművekre hol lehet jelentkezni.
A Szombatesti láz még amit szivesen néztem az is jó volt.
Szivélyes üdvözlettel: Anyuci91
Gratu =)
Mit táncolsz?
sziasztok! :D
hmm...tánc...
én 8 éwe táncolgatok (=
már wan egy kupám is! :D
Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy!
Nekem a hajlékonysággal nagy problémáim vannak, úgyhogy ezért nem mernék semmilyen fajta baletthez nagyon közel álló tánccal próbálkozni... De azért remélem majd jobb lesz a helyzet etéren is :)
Neked is minden szépet a tánchoz és addig is jó időtöltést ott, amíg ott leszel :) ...aztán meg máshol :)
Húúúúúú, az nagyon jól hangzik... =)) igen, ajánlottam volna még a jazzt, art jazzt, ilyesmi, az sem kíván komoly előképzettséget, bár helyenként feltétel a hajlékonyság, de kezdő jazz órákon úgyis kinyújtanak, és az is nagyon művészi, én imádtam... csak ugye, h elment a tanárunk, maradt a balett... azt mondjuk mindennek nevezném, csak művészinek nem, mert csak formagyakorlatokat csinálunk, de ugye ez a későbbi, szerintem ilyen irányban kihagyós pályafutásunkhoz elengedhetetlen... még milyen jó, h nem balett szakirányba akarok továbbmenni =)))
Azért gratula a sulihoz, kívánok neked sok örömet és kitartást a tánchoz =)
Én mikor fiatal voltam az Erika C tánc suliba jártam, Nagyon szerettem, de sajnos annyira horibilis árat kértek már az órákért, hogy abba kellett hagynom. Pedig én imádok táncolni.
Szerintem komoly táncot is tanulhatsz, sőt az a jó, ha több ágazatot is kipróbálsz, mert akkor megtudhatod, hogy melyik az a stílus ami hozzád illik.
Sok sikert
Sziasztok!
A neten rengeteg tánciskola hirdeti magát! Viszont találtam táncoktató dvd-ket is, kiváncsi vagyok milyen lehet..
Sziasztok!
Tud valaki olyan tánctanfolyamról, ami nem társastánc, nem hiphop, nem hastánc vagy salsa vagy bármi ilyesmi..., hanem inkább amolyan modern, kortárs tánc, "mozdulatművészet"?
Az tényleg jó =)
Viszont más latin amerikai tánc is megteszi, egyik sem nehéz, ha van stílusa valakinek, ha nincs, majd ellesi ;)
De jó a hiphop is, önbizalmat ad... =) nekem is az dobta meg az "arcom" =D
Szerintem onnantól kezdve nem ciki táncolni, ha magabiztos vagy... mindegy, milyen a mozgásod, ha önbizalom sugárzik belőled...
Én balettoztam, hiphopra járok, emellett társas tánc címszó alatt tanulok latin táncokat, keringőket, hastáncolok, stompoltam... azt hiszem, eléggé sokoldalú vagyok =)
A hajlékonyság kellő kitartással majd jön, én is későn kezdtem a balettet, de akaraterővel nagyon szépen "kinyúltam", mostmár nagyon kevés dolog okoz gondot csak, az is inkább az "értetlenségemből" jön =)
Szóval, hajrá mindenkinek! =)
Minden vasárnap Deja Vu buli a legjobb latin, standard, kubai zenékkel.
Helyszín: Törekvés Művelődési Ház, 1101 Budapest, Könyves Kálmán krt. 25. (a Könyves Kálmán körút és a Kőbányai út sarkán, megközelíthető az 1-es és a 28-as villamossal, illetve a 9-es busszal).
Nyítás 17 órakkor, a buli vége 22 óra.
Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni valami olyan táncot, amihez nem kell különösebb előképzettség. Elég merev vagyok, és ezt a tanácsot kaptam. Tud valaki esetleg egy olyan helyet Pesten, ahová teljesen kezdők is járhatnak?