Mi a véleményetek a Tánczos Gábor ügyről? (beszélgetés)
Én nem értek valamit,akárhányszor olvasom el az ügy "ismertetését".
Mindenhol azt írják, Zsófi a barátnőjével együtt ment haza, Zsófi felment a lakásukba (lepakolni a táskáját/pulóverét), de a barátnő nem, ő lent várta Zsófit, mert azt tervezték, hogy együtt mennek a játszótérre.
És itt minden cikk úgy folytatódik, hogy az este hazatérő apa holtan találta Zsófit.
De mit csinált a barátnő?! Meddig várta lent a ház előtt? Mikor sokallta meg a várakozást? És hogy- hogy nem szaladt fel Zsófihoz, hogy megnézze, mit csinál annyi ideig? Miért nem ment utána, hogy megkérdezze: "jössz akkor a játszótérre?" Hiszen megbeszélték... Minden valamirevaló gyerek ezt tenné...
Nem értem...
50 év :(
Hány ilyen eset lehet ...
"Felmentették kedden a leghíresebb magyar grafológust, Lépold Józsefnét a becsületsértés vádja alól, akit a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság jelentett fel, mert egy tévéműsorban elmondta, hogy a körmendi gyermekgyilkosság vádjával 10 évre elítélt Tánczos Gábor nem ölte meg a 11 éves Heffenträger Zsófiát, viszont megvan az igazi tettes, mégpedig 50 évre titkosítva."
Benézek ide, ha látom, hogy írt ide valaki.
Csak pillanatnyilag nem tudok belemélyedni, de meg fogom nézni a koronatanús dolgot.
A rendőrség hanyag ügykezelése az is, hogy elhallgat egy nagyvárosban, a napoban történt esetet?
A város egyik forgalmas csomópontján 3 Zsófival körülbelül egyidős kislányt megfogott két férfi és egy furgon hátuljába próbálták őket berakni.
Most történt a napokban.
A három szerencsére ellenállt.
Kik akartak rabolni, miért, kinek a megbízásából?
Ez egy baromi forgalmas csomópont, fényes nappal pláne, aki ilyenre vetemedik, az nem először tesz ilyet.
A város bűnügyi híreiben miért nem szerepel az ügy?
Miért nem figyelmeztetik a szülőket, hogy csak kísérővel engedjék el gyermekeiket.
Végigolvastam a fórumot.Nem tudom szokott-e erre járni még valaki?
Bennem felmerült a kérdés, hogy miért a megölt kislány családja költözött el Körmendről, mert azt még megértem, hogy a lakásba nem akartak soha többé visszamenné, de....
Miért pont aznap nem ment haza apuci időben, amikor a gyilkosság megtörtént?
Miért és mivel fenyegette meg a kislányt apucika, amikor a kislány rányitott apjára és annak szeretőjére, sőt közölte apjával, hogy elmond mindent, az akkor éppen külföldön osztálykiránduláson tartózkodó pedagógus édesanyjának(a fiútestvér az édesanyával volt).
Miért nem foglalkozott a rendőrség azzal a ténnyel, amit a kislány barátnőjének tanúvallomásakor rögzítettek?
Ő is azt állította, hogy a kislány panaszkodott neki, hogy napok óta követik, a boltban megmutatta barátnőjének az egyik illetőt.
Miért keverték össze a rendőrségi technikusok Tánczos ruháját a kislányéval, továbbküldve azt a Budapesti bűnügyi laborba.
Miért tüntették ki a wolff nevű főrendőrt a láthatóan hanyag nyomozás miatt?
igen, így van, a jogban is el vagyunk maradva amerikától. szerintem ennek ellenére még hazai viszonyok között is megdöbbentő h őt tartják gyilkosnak, amikor
-semmi épeszű dolog nem szól amellett, h Tánczos Gábor ölte meg a kislányt (a mikroszálakról, amik a közös zacskóban tárolt ruhákon kicserélődtek, fölösleges beszélni)
-arra viszont elég égbekiáltó dolgok utalnak, h nem ő volt a gyilkos.
A kislány körme alatt talált bőrből és hajból származó DNS normális országokban nagyon komoly bizonyíték arra h nem ő ölte meg.
Nálunk a jogban (sem) nincs Amerika...
lásd esküdtszék..., eskü a Bibliára, stb.
Végezte néhány ember ártatlanul a villamosszékben. Amikor évek múlva kiderült az ártatlansága, a család kapott néhány millió dolláros kárterítést.
Rettenetes ez az ügy szerintem.
Tánczos Gábor ruháján, amit az állítólagos elkövetéskor viselt, nem voltak vérnyomok. A kislány körme alatt bőrdarabokat és egy hajszálat találtak, amik nem Gáboréi. Az idegen ujj- és füllenyomatok, amiket a lakásban/ajtón rögzítettek nem Gáboréi.
Egy normális országban ez épp elég lenne ahhoz, hogy Tánczos Gábort KIZÁRJÁK a lehetséges elkövetők köréből.
A mikroszálakról, amik a kislány ruhájából származtak, és megtalálhatók voltak Gábor ruháján:ezeket a ruhákat ugye közös zacskóban tárolták....
A két per ég és föld. Bár a koncepció nem kizárt.
Ha jól emlékszem, Krúdy Gyula írta meg, mivel az ô apja részt vett a tárgyalásokon.
A TISZAESZLÁRI ESET ÉS A KÖRMENDI IS AZONOS NAPON,ÁPRILIS 1-ÉN TÖRTÉNT!!!!!!!!!
oLVASTAM A VÉDŐÜGYVÉD SOMOS ZOLTÁN KÖNYVÉT AZ ESETRŐL.
Én nem nagyon hiszek benne,hogy végig is tudja vinni:(Már akkor gondoltam mikor a grafológus nőt megkérdőjelezték,illetve nem hittek a tudományában.
Érdekes volt a könyv is!:(
De milyen szemét dolog már ez, nem?
Ebben a cikkben az a meggyőző, hogy a pasi díj nélkül vállalná, csak az igazság miatt.
Köszi!
Ezt az infót,már évekkel ezelőtt a szegedi bűnügyi technikus is elmondta,akit szintén véletlen baleset ért,egy kicsit elütötte egy autó:(
Igen nagyon érdekes...
A grafológus nő is Amerikában különböző neves egyetemeken tanított és nem fogadták el a szakvéleményét...
Hmm
Nem olvastam. Viszont az eu bíróság sem figyelt erre fel?
Érdekes
További ajánlott fórumok:
- Dr. Nyitray Gáborról mik a vélemények?
- Székesfehérváron Dr. Orosz Gábor nőgyógyászról érdekelnének vélemények. Milyen orvos, ajánlanátok?
- Ismeri valaki Dr Joó Gábort (szülész-nőgyógyász, genetikus)? Mi a véleményetek róla?
- Dr. Grigalek Gábor vélemények
- Miskolcon MÁV rendelőbe Dr Pataky Gábor fogorvos vélemények?
- Mi a véleményetek Dr. Füredi Gábor sebész, onkológusról Székesfehérváron?