Tanácstalan vagyok a leanderemmel kapcsolatban! Segítség! (beszélgetés)
köszi, lassan elindulok, hátha nyitva találom a pra...kert :)
remélem menthető....olyan gyönyörű a virága!
Én azt a fiatalt nem bántanám és virágzás után jó alaposan visszavágnám, nem csak a virág alatt. Gyönyörűen helyre tudnak jönni, csak legalább ketente fújd majd le.
Sok sikert és kitartást, mert az atkák ellen az is kell:)
köszi a tippet, szerintem el is szaladok, hátha kapok ma valamit barkácsáruházban...
ha nagyon vékony ág jön ki a földből azt is érdemes visszametszeni, vagy azt már hagyjam a túróba? ami virágzik azt inkább nem babrálom.
szerinted???
Szia!
Ha "pókhálós", akkor atka van rajta. A leander sajnos érzékeny rá, a száraz meleg levegőn rendszeresen megtámadja:(
Gazdaboltban érdemes atkaölő szert venni, azzal permetezni. Az erős visszametszés is jót tesz ilyenkor.
Nekem évek óta vannak leandereim, ideális helyen kint a kertben, néha az enyémek is csinálnak ilyet, azt mondta, egy hozzáértő, hogy ez normális.
Néha ledobál néhány levelet
Tudom, már volt ilyen téma, de amiket ott felsoroltak betegségeket rákerestem a neten de úgy tűnik nem az a baja....
Leanderem kint van a folyosón, napos helyen. Sárgulnak a levelei, olyan mintha pókhálós lenne. Viszont 1-2 hajtáson virágzik. Mi lehet a baj, és mit tudok vele s.o.s. csinálni, mert elutazunk, nem lesz aki gondozza!
További ajánlott fórumok:
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- A párom nem bír a vérével. Tanácstalan vagyok. Mitévő legyek?
- Hason, oldalt, vagy háton altassam a babámat? Tanácstalan vagyok...