Találtam 9 cinketojást (beszélgetős fórum)
Igen az állatok sokkal körültekintőbbek mint mi vagyunk, nem szeretik az idegen szagot.Én kesztyűbe tettem vissza fészekbe tojást ill. fiókát is, így nem volt gond.
Felénk hasonló esetekben és bármilyen állatokkal kapcsolatos gonddal BÁRMIKOR EREDMÉNYESEN HÍVHATÓK AZ ÁLLATVÉDŐK.
vagyis persze a tojó fog tojni ,nem mind2 szülő:D
(nem érdemes írás közben telefonálnom..)
Fognak új fészekalja tojást tojni a szülőmadarak,még idén.
nem kell ennyire aggódni.
a természetben is csak a madarak nagyon kis része éli meg a felnőttkort,nagyon sok tojás nem kel ki,kiesnek a fiókák,vagy gyengék,és éhenhalnak,mert a szülőmadár a többit eteti..
????
jaj ne már..ilyen nincs...
Mit nem adnék ha az én szellőzömben lennének...
3-at mi is felneveltünk!
mi fácán tojást találtunk,a fészektől nem messze a tojó tollaival és a vérével.valszeg valami megfogta és meg is ette az anyjukat:((
kikeltettük a fiókákat kotlós alatt...
mikor az első madár kibújt,a tyúk agyon verte..pont láttuk.. kivettük alóla és infra lámpa alatt pár óra múlva ki is keltek a kismadarak..9 fióka kelt ki,fel is neveltük őket..el is repültek...
de nagyon jó volt őket felnevelni:))
ilyen kicsi madarakat lehet,hogy ki lehet keltetni,de hogy hogyan lehetne őket tovább táplálni???
remélem szerencsétek lesz:))
majd írd meg mi volt:)))
Szegény szülők!
Nagyon tudnak sírni az elvesztett tojások miatt. :(
Csinálj belőle rántottát.
Vagy óvatosan ülj rá.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Próbáltam hívni a madárkórházat, de nem vették fel. Mondjuk számítottam rá, mivel hétvége van.
Most egyenlőre lámpa alatt vannak.
52/369-181, 30/9-435-494
ezt a két számot találtam, remélem tudtam segíteni
További ajánlott fórumok:
- A párom gépén a következőt találtam
- Igaz barátokra találtam a Hoxán: Cikicakk, Öregnéne, Démon és Bettyg.:)
- Levittem a szemetet és találtam a kukában egy fürt banánt...
- 5 kismacskát találtam - tanácsokra lenne szükségem, tudtok segíteni?
- Vadnyuszit találtam, mivel etessem?
- Startapron találtam komplett klima berendezést olcsón 50000 ft-t. De elöre kéri a pénz utalását.