Találkoztál már a lelki társaddal? :) (beszélgetős fórum)
azt hittem igen, de túlfejlődtünk egymáson, és már nem
néha az az érzésem, hogy senki semmiben sem társam és tök egyedül vagyok magammal a világban
de ha jól belegondolunk abba, hogy egyedi és megismételhetetlen lények vagyunk, akkor ez így is van
Azt hiszem, most találkoztam vele.
Az első pillanattól biztonságban éreztem vele magam, úgy, ahogy még soha. Ahogy megláttam: mintha tükörbe néztem volna. Mindenben pont olyan, amilyenre mindig is vártam, vágytam. Ha beszélgetek vele: mintha nem is másik emberrel, hanem magammal beszélnék. Ez csak Ő lehet...
Azt hittem, de szerintem nem.
Talán később.
Vagy mégis találkoztam, de nem vettem észre.
Van egy nagyon jó barátnőm, talán ő lenne az? Igaz, hogy félszavakból is megértjük egymást!:))
Vagy még keresnem kell??
Ismerek egy embert aki minidg ugyanarra gondol mint én, mindenről úgy vélekedik, egyszerre jut eszünbe ugyanaz, teljesen kiismerjük egymást, mint ahogy mondtátok már, a lelkem tükörképe...azelőtt mielőtt megimsertem nem hittem volna, hogy van ilyen ember.
Biztosan van egyfajta különlegesség az ilyen kapcsolatban, de vajon van akkora izgalom is benne? Ezt még nem tudom, de nagyon szeretem az illetőt, talán majd egyszer kiderül:) Hiszen minden lehetséges...
:) igen igen igen igen!
és nagyon jóóó!!!
További ajánlott fórumok:
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Mi volt a legkülönlegesebb keresztnév aminek a viselőjével eddig találkoztál?
- Akik már találkoztak az ikerlángjukkal...
- A Hoxakasztófában találkoztam ezzel a szóval, és nem tudom mit jelent..
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Szerinted létezik lelki társ? Találkoztál vele?