Tág pórusra van valami megoldás? (beszélgetés)
Így van, késő ősztől kora tavaszig.
Én is csináltam, valóban hatásos.
Szerintem amelyik pórus kitágult,azt nem lehet visszacsinálni.
Maximum halványítani lehet,mattnak láttatni.
okés
köszi szépen.
mindenütt egy árban van
viszont ha havi szinten leosztom nem feltétlen drágább mint a többi, csak egyben kifizetni sok(
lehet kapni kimondottan pórusösszehúzó pakolásokat...ezek általában algát tartalmaznak..és régen Avonosat használtam, de sajnos az megszűnt, amit helyette kezdtek el csinálni pedig lókakit sem ér(((
Ha nagyon olcsón akarod megúszni, jó rá az élesztővel kikevert joghurt, megszárad, lemosod, vagy leradírozod, és kész, bár ez nem sokáig tart, max 1-2 nap... vagy ez:1 tojásfehérjéből felvert hab, kevés élesztő, mentolos fogpaszta /én is a neten találtam anno, bár a mentoltól a bőröm kipirul 1-2 órára, mert nagyon érzékeny((
A legjobbakat a kozmetikusoktól lehet beszerezni, ilyen van a GIGI-nek, vagy az IlCSI-nek...utóbbi csak természetes anyagokat tartalmaz, úgy emlékszem paradicsompaprika van benne...évekig használtam a termékeit, de megszokta a bőröm, és már nem jó((
De ha bemégy Rossmannba, DM-be, ott is kapsz szerintem, biztosan lehet válogatni, vagy patikában...
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a szemem alatt ill. az államon elég tágak a pórusaim, szoktam hetente 2x radírozni, de az csak esztétikailag segít, nincs valami "csodaszer" amivel meg lehetne oldani ezt a problémát?
köszi
További ajánlott fórumok:
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?
- A kutyánknak csipásodik a szeme, a kamilla tea nem használ sokat.Tudtok esetleg valami más megoldást, hogy elmúljon?
- A 6 éves gyermekem 17 kiló és nagyon rossz evő, tud valaki valami megoldást, hogy megjöjjön az étvágya?
- Tudnátok nekem valami jó megoldást a kád elé szőnyeg helyett?
- Reggelente alig tudok elindulni, annyira nehezek a lábaim, tudtok erre valami megoldást?
- Orgazmuszavar - valami ötlet a megoldásra?