A kutyánknak csipásodik a szeme, a kamilla tea nem használ sokat.Tudtok esetleg valami más megoldást, hogy elmúljon? (tudásbázis)
Ismerős :)
A miénk még a pokrócait is kirángatja a házából a kertbe...
Akkor nálatok is ez a por, vagy föld dolog gyanús. Ilyen szokott lenni nálunk is időnként, főleg akkor, ha többet ás, a a szemcsepp használ, csak a miénk nehezen tűri a csöpögtetést. :)
Mielőbbi gyógyulást!
Őszintén sajnálom.
Én egyetértek veled teljes mértékben, hogy lássa orvos a beteg kutyát, mi mindig elvisszük a miénket, bármi baj van. Nyugodtabbak vagyunk így.
Azért ez egy 10 éves kutyánál furcsa lenne...
Ez ellen van védőoltás, amit kis korukban kapnak meg a kutyák, addig pl. nem is javasolt utcára, vagy mácskák közelébe vinni őket.
soha semmilyen szemcseppet nem kezdünk el magunktól!
Gyereknek sem..
Akkor ő is családtag, mint a mi labradorunk. :)
Még sok örömötök legyen együtt!
Milyen fajta?
Mielőbbi gyógyulást neki! :)
Szerintem lehet simán, nekünk a kezünkbe nyomta az állatorvos, ezért nem tudom pontosan. :)
De mivel neten is lehet vásárolni, gondolom patikában is.
Fogd meg a pofiját, és húzd le finoman az alsó szemhéját.. észre sem fogja venni, olyan gyorsan meg van! :)
Jól van, jól teszed, ne csepegtess embernek való szemcseppel... hiába gyerekeknek van! nem szabad!
Kutyamentősöknél vagyok segítő... kérlek hallgass rám!
Akkor jó! :)
hidd el, nagy bajt csinálhatsz vele, ha mindenféle szemcseppel kezeled... vidd el a dokihoz, vagy írány az állatpatika!
Szia, szerintem, ha nem múlik vidd el dokihoz... nehogy nagy baj legyen belőle, ha emberi szemcseppet cseppentesz a szemébe.. nem biztos hogy jót teszel vele, némelyik összetevő vakságot okozhat egy kutya vagy cica számára!!! Sok esetben nem jó a kutyának az ami az embernek. Esetleg menj be egy állatpatikába és kérdezd meg, hogy mit ajánl, biztos hogy tud adni valamit!!
Remélem nem haragszol, nem rossz akaratból írtam amit írtam...
Jobbulást a kutyusodnak! :)
Szia!
Nekem állatorvos mondta, hogy simán lehet az állatok szemére emberi szemcseppet használni. Én a cicáimmal próbáltam ki, mikor csipás volt a szemük és valóban sokkal hatásosabb, mint a kamilla. Rövid időn belül rendbehozta a szemüket.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek megoldást találni, vészhelyzet van, hogyan tudnék kölcsönt szerezni?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Óvodai csoportpénz beszedésére tud valaki legális megoldást?
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?
- Családi viszály - kérlek titeket, segítsetek megoldást találni
- Nagyon belassult a gépem, nem találok megoldást! Kérlek segítsetek!