Reggelente alig tudok elindulni, annyira nehezek a lábaim, tudtok erre valami megoldást? (tudásbázis)
Súlytól függően tiszta víz bevitele. Nagyon fontos a lúgosítás. Ezt meg tudod tenni a tiszta vízzel, egy kis szódabikarbonát hozzáadásával. Gondolkozz el a víz tisztításán, mielőtt még ennél nagyobb lenne a baj. Azontúl fontos a só bevitel is. Minden negyedik pohár vízbe tegyél egy csipet sót, vagy a zöldségeid sózd meg és úgy egyed.
Fontos a tiszta, mindentől, még a csomósodás gátlótól is mentes legyen.
Szervusztok.
Ha a vizerekkel van baj,akkor a heprin kenőcs jo rá,ha az izuleteid fájnak,akkor valami reuma kenőccsel.
Gyógyulást kivánok.
Nekem is vannak ilyen problémáim, hogy mintha ólomból lennének a lábaim, elaludni is alig tudok tőlük, ráadásul mikor felkelek, csak rosszabb.
Az én problémáim a visszerekből erednek, amiket mamámtól örököltünk anyummal, már nekem is vannak. Egyelőre csak a nagy melegben tágulnak ki, de olyankor nagyon fájnak. Pedig nem csinálok semmi különöset, nem fárasztom le, habár az tény, hogy sokat ülök.
Valamelyik reggel úgy ébredtem, hogy az ereim tripla méretűre voltak tágulva, még én is megijedtem, hogy nézek ki... Nekem az segített, hogy jéghideg ruhazsebkendőt (fagyóba tettem pár percre) kötöttem a térdhajlataimra (ott van egy-egy visszerem, plusz a "seprűs" értágulatok a combomon).. Néhány perc alatt összeszűkültek az ereim.
Vadgesztenyekrém. Ez is sokat segít az ólmos érzés megszüntetésében! Patikában lehet kapni!
Szia!
Nekem is hasonló gondjaim voltak, pedig én nem ülő, hanem épp ellenkezőleg, álló munkát végzem. Pincér vagyok, uh el lehet képzelni. Sokszor amikor szabadnapom volt, akkor is kellett 2-3 nap mire nem úgy keltem fel reggelente, mint aki egész éjjel dolgozott.
MagneB6-ot szedtem, 3x2 naponta, olyan jó egy hónapig. Nekem ez segített, előtte már minden éjjel 2-3-szor felébredtem rá, hogy görcsöl a lábam.
Szerintem feltétlen menj el a háziorvosodhoz, aki (ha jó orvos) elküld szakrendelésre. Magadtól ne igyál semmi vízhajtót, mert lehet, hogy csak rosszat teszel magaddal. Ezt ki kell vizsgáltatni.
Jobbulást neked!
off
komolyan mondom, negyedszerre sikerült úgy olvasnom, ahogy írtad... mindig azt hittem, hogy elaludnod nehéz reggelente... :-/
bocs. :-)
on
Ha vizesednek a lábaid,az általában azért van mert keveset iszol és a szervezet itt"tartalékol"Tehát a vízhajtás nem megoldás,ellenkezőleg.Minél többet iszol, a szervezet "emlékezni"fog,hogy nem kell tárolnia,mert mindig van utánpótlás.
DE azért nem ártana egy reumatológiai,és,vagy egy érvizsgálat.Az ülőmunka(és a rossz szék) nagyon károsan terheli az érfalakat és az izületeket is.
Szia!
Én is éreztem már ilyet, mintha húzná le valami, olyan nehezek voltak.
Nekem szerintem az a baj, hogy ülök egész nap és ez nem tesz jót a keringésnek. Bár Te biciklizel meg tornázol.
Próbáld ki azt, hogy este felpolcolod párnát alá teszel. Nem tudom be van e dagadva.
vagy egy ismerősöm lefeküdt a földre és a lábát a falnak támasztotta. Neki nagyon csúnya dagadt volt a bokája és helyre jött pedig 2x 10 percet csinálta.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek megoldást találni, vészhelyzet van, hogyan tudnék kölcsönt szerezni?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- A ti ovitokban megoldható, hogy a gyerek egyedül járjon reggelente?
- Óvodai csoportpénz beszedésére tud valaki legális megoldást?
- Nektek is nehézséget jelent reggelente a tükörbe nézni/kilépni az utcára?
- Mikor szoktál kelni reggelente?