T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el? (beszélgetés)
Sok sikert, kitartást! Nagyon jó program. Most a gyerekem csinálja a 2.hétnél tart. Mellette diétázik is, amennyire egy fejlődő szervezetű gyerek tud. Centikben nagyon jól észrevehető rajta máris.
Én a Transform20-at csinálom jelenleg. Az is szuper. 🤩👍🎖
Sziasztok!
Hogy álltok az edzéssel? Eredmények? :)
Én most tervezek belevágni. Egy majdnem 4 hónapos baba mellett próbálok majd valahogy a napjaimból 25 percet kiragadni. Remélem menni fog. :)
Terhesség során sajnos felkúszott pár kiló, ami borzalmasan zavar, ettől próbálnék megszabadulni.
Kíváncsi leszek eredményre. Remélem bírni fogom.
Na ügyes vagy! Csak így tovább! :)
Én centikben látom csak a különbséget, kilók nem igazán akarnak menni, de én nagyon szeretem a T25-öt, szerintem gyilkos :D Futással vegyítem, nekem ez így bőven elég :D
Szia! :)
Bocsánat, hogy megkésve, nem jelezett a rendszer, hogy van új hozzászólás/válasz...
Igen, haladok vele, de érdemi fogyás még kilóban nem mérhető. A nadrágjaimat viszont lassanként fogyom ki... :D Nagyon lassan, de biztosan. :D
Nekem 130-175 között mozog a pulzusom az insanity-nél, t25-nél kb 145 a max. Annyira nem mozgat át mint az insanity (gondoltam az első 1-2 nap után). Aztán beindult az izomláz... :D Úgyhogy ezzel a progival is kezdek elégedett lenni. :3
A max30-nak utána nézek, köszi a tippet!
Te hogy kezdted és hol tartasz most? :)
Egyébként korábban én is próbáltam Shaun insanity progiját, iszonyú jó!! Nagyon látványos és gyors a hatása! Jobban megdolgoztat, de most részemről csak a T25 fér bele időhiány miatt...
ÉS: én is hiányolom a T25-ben azt a rövid ivás szünetet... Egyszer nekem is meg kell állnom miatta... :/
Sziasztok! :)
Részemről ma kezdtem a T25öt. Írok havonta az eredményről, hátha valakit érdekel még, hogy ki milyen eredményekkel indít és zár. :)
Paramétereim hozzá: 2017 nyarán szültem az első babámat és 2018 nyarán a másodikat, ennek eredményeként (plusz pajzsmirigy probléma miatt) kb. 30-30 kg plusz jött fel mindkét terhességem alatt. Eredetileg 55-57 kg-val indítottam, mostanra visszafogyással együtt 69 kg vagyok, tehát van mit lefaragnom, hogy az eredetire visszafogyjak... IR diétát kell tartanom, ami általában kivitelezhetetlen a 2 kis duracell nyuszim mellett és ezért összesen a napi kcal és CH bevitelem eléggé lecsökkent (1100-1200 kcal körül van, illetve max. 110-120 CH - a diéta elején számolnom kellett, így nagyjából már megvannak az adatok).
Edzés után a biotech zero whey vaníliás verziójából szoktam egy shake-et.
(A T25 mellett egyébként plank progit és tabatát csinálok amikor van annyi energiám még éjszaka...)
Drukkoljatok! :) Elszánt vagyok nagyon! :)
Van itt olyan aki kisebb súllyal kezdte szálkásítás céljából?
Illetve ha én 59kg vagyok,és diétázom,tudok fogyni ezzel az edzivel 3-4kg-ot?
Hasonlóak írjanak tapasztalataikról!
Hát nem biza, fáj is rendesen :D De legalább megfertőztem a párom is, ma megy magának cipőt venni mert a mezítlábat nem bírja - a parketta meg csúszik - és csatlakozik hozzám. Tekintve hogy 20 éves korában sportolt utoljára (most meg 34) ez becsülendő teljesítmény.
Viszont lehet vele nem a T25-öt fogjuk nyomni, féltem a térdeit :/
Sziasztok! Én dögrováson voltam a múlt héten, tegnap "újra" kezdtem a 3. hetet. Viszont Total Body még mindig totál kinyír :D
Remélem hamarabb elfogynak a hetek, mint hogy megunjam az alfát (vagy az egészet).
Gratula! Mióta csinálod??? ☺
Amúgy nekem is. 1 hét alatt -9 cm össszességében, és 1,2 kg. Nagyon motiváló!!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyjak le? Kinek milyen módszer hozott eredményeket?
- Narancsbőr eltüntetéséhez milyen kezeléseket próbáltatok, milyen eredményekkel?
- Szedett valaki Szűztea+ C.L.A. Max-ot? Milyen eredményel?
- Naponta, vagy kétnaponta 20-25perc futással milyen eredményeket érhetek el?
- Kombucha teáról tudtok információt adni? Használta-e már valaki? Milyen eredményei voltak?
- Fogyott valaki valamilyen fogyiporral? Például dm-es tejsavó por? Eredmények?