T-mobil(net) ...tarifacsomagváltás után... (beszélgetés)
Így ELVILEG úgymond kiemelte ezt a kérdéses számlát/számlákat, és amíg nm záródik le a panasz kivizsgálása nem kell kifizetni, illetve nem korlátozzuk le a netet. Elvileg, mert mint írtam minden azon múlik - sajnos - hogy ki intézi az ügyed, és mennyire lelkiismeretes! Ez általában csak személyesen ilyen képlékeny, de neked a 1430 ugye alapból kiesett mert 30 napnál régebbi esetről volt szó!
Remélem normálisan fogja kezelni, bár abból amit leírtál, szerintem szerencséd lesz!
Na, szuper. Sajnos emberfüggő, mi lesz egy probléma kimenetele!
Amúgy a tartozásos dolgokat jobb nem félvállról venni, mivel azt automata figyeli, amúgy az üzletben megcsinálhatták volna, hogy addig a 30000-es számlákat függőbe rakják és addig nem kell fizetni. Ezt már az elején felajánlhatta volna a "kedves" kollega!
Még mindig semmi. Illetve annyi,hogy kijött a következő hónapra is a 30ezer, a decemberi viszont már csak a 4ezres. De azért, mert közben átváltotta a tcsomagot,és kaptam róla papírt is. Csak tudnám, hogy akkor augusztusban miért nem ezt csinálta... Most már tényleg be kéne mennem, de aztmondták, felhívnak...A decemberi csekket, meg interneten utaltam át, szóval én azóta nem voltam a boltban, mert ugye mondták, hogy hívnak, ha van valami.
Arra gondoltam,hogy feladok 2X 4ezret, illetve amennyit elvileg kellene a két hónapra, de hogy 60at nem, az is biztos. Ja és jön ám az SMS, hogy tartozásom van...Én miért foglalkozzak vele, ha ő sem foglalkozik az ügyemmel ?Érdekes, ezt kapásból látják, azt nem, hogy panaszt nyújtottam be ??? :(((
Köszönöm. Ma is bent voltam, hogy hogy áll az ügy.
Újra elkérte a számomat, pedig mikor bent voltam utoljára, akkor is felírta. Megnézte a gépben, azt mondta, hogy még nem látni visszajelzést a "nagyoktól".
Aztán mondtam neki, hogy nekem az októberi "fogyasztásom" után jött ki november elején a számla 31ezerről, és mivel azt hittem, hogy váltva van, novemberben sem fogtam vissza magam, és november 11én jött is az SMS, hogy átléptem a keretet. Tehát amit most kapok hóelején novemberi számlát, az is ugyanennyi lesz...:((( Remélem nem kell 60ezret fizetnem, mert ....
Szia
T-nél dolgozom, menj be abba az üzletbe ahol a váltást kérted, ne hagyd magad, és kérj kivizsgálást, ha a csaj húzza a száját, vagy azt mondja pl hogy telefonon kell kérni ne hagyd magad, mert a 1430-on csak 30 napnál nem régebbi üzletpanaszt veszünk fel. SZóval ragaszkodj a kivizsgáláshoz és a jóváíráshoz, ha más nem kérd el a panaszkonyvet vagy kérd az üzletvezetôt! Ez nem járja, amit az üzletekben csinálnak néha!
Remélem sikerrel jársz!
Igen, de csak azt mondogatta, hogy nincs nyoma. Azt viszont kiderítettük, hogy ugyanakkor ki is egyenlítettem a számlatartozásomat, ott fizettem ki az augusztusi csekket, ami 3900 volt.
Mondta, hogy a következő valamivel több lesz, a váltás miatt. Több is volt, de csak azért, mert SMS is ment róla. De nem a váltás miatt. Persze én azt hittem. Jó, jobban meg kellett volna nézni a számlát nekem is, de szerintem nem én hibáztam valójában
Augusztusban Pesten egy kisebb bevásárlóközpontban váltottam át a 3G csomagomat Relax M-re.
Papírt nem kaptam róla. A csajszi párat kattintgatott a gépén és aztmondta, kész.
Én megnyugodva ki is jöttem a boltból.
Azonban múlt hónapban kijött a túlforgalmazási díj, több, mint 30ezer forintról, mert nem látják a gépben a váltást...nincs nyoma..mondják...tehát nem lett átváltva. Ugyanott megkérdeztem, ugyanattól a csajtól. Azt mondja, nem lett tartifacsomag váltva. Mondtam, nézze vissza a kamerafelvételt, hogy úgy jöttem ki augusztusban a boltból, hogy aztmondta, át van váltva.
Én pedig nem szeretném kifizetni. Állítólag jóvá lesz írva---remélem.
További ajánlott fórumok:
- Van esélyem vhogy tarifacsomagot váltani, ha nem az én nevemen van a SIM-kártya? (Pannon)
- Hogy tudhatom meg, hogy melyik tarifacsomagban vagyok?
- Ha új T-mobile-os készülék új előfizetéses kártya behelyezése után azt irja ki, hogy NINCS SZOLGÁLTATÓ mi lehet a probléma?
- Yettel tarifacsomagok
- Honnan lehet megtudni, hogy milyen tarifacsomagban vagyok?
- T-Mobile Tarifacsomagok