Van esélyem vhogy tarifacsomagot váltani, ha nem az én nevemen van a SIM-kártya? (Pannon) (tudásbázis kérdés)
Nna, ennek örülök. De ez a lemondónyilatkozat kicsit elgondolkodtatott... Mi anno simán megcsinálhattuk enélkül is, de lehet, hogy azóta szigorítottak? Bár akkor a kitartó ostromod nem vezethetett volna eredményre... Lehet, hogy a delikvens egyszerűen nem akart dolgozni. Vagy értékesítési verseny van, és arra hajt. Mert abban sose érnek az ügyfélszolgálatos tevékenységek, a te "problémád" meg oda tartozott...
Jó éjt! :)
Lehet ám, hogy én emlékszem rosszul...
A telefonban is lehet SMSt tárolni, elvileg. Bár ha nagyon régi a eló, lehet, hogy azon még nincs ilyenre memória...
Önmegsemmisítést amúgy nem csinálnak, nincsenek öngyilkos hajlamaik... ;)
Akkor kiírja a telefon, hogy nincs hely új üzenet számára, meg villog az SMSjel. Ja, a szöveget csak akkor írja ki, amikor tele van a memória és jönne egy új.
Amelyik SIMre 10 SMS fér, arra vagy 50, vagy 100 telefonszám. Ha csak 50, minden kérdés nélkül ingyen cserélik ki. Valahol a telefonban meg lehet nézni, mennyi fér rá...
Nokiában: Menü-Névjegyzék-Beállítások-Memória állapota
Ötéves. Azt hittem, öregebb, de most hogy regeltem a pannonline-ra, ez is kiderült, az első tulaj nevével együtt. A készülék, amivel használom, kilencéves. :)
Köszi, erre nem is gondoltam, hogy egy kártya is elöregszik. SMS-ből csak tíz fér rá, telefonszámból nem tudom, mert a java a másik telefonomon van.
Szerbusz
Természeűtesen válthatsz tarifacsomagot akkor is ha nem a te neveden van a sim kártya ez káértyás előfizetőként biztosan így van de ha számlás vagy esetleg sztm akkor is van ere lehgetőség, csak azt pontosan nem tudom hogyan müküödik de a szolgáltatód ügyfélszolgálatán errő dijnetesen részletes tájékoztatást kérhetsz a Pannonos munkatársaktól
amikor én váltok a következő a szitu:
- xy vagyok a 20/*******. szeretnék....
- kérem adja meg a jelszót
- ...
a te esetedben nem tudom mit kéne tenned. lehet, ha felhívod a tudakozójukat akkor tudnak ebben segíteni (remélem nem írtam ezzel hülyeséget).
További ajánlott fórumok:
- Vodafone Sim-kártya száma
- Iphone7 készülékből hogyan tudom a Sim-kártya tartóját kiszedni?
- Hogy tudhatom meg, hogy melyik tarifacsomagban vagyok?
- A SIM-kártya nem áll készen... mit jelent ez a kiírás a telefonon?
- Yettel tarifacsomagok
- Okostelefonon játszott játékok eredményeit el lehet menteni a készülékre vagy sim-kártyára?