Vodafone Sim-kártya száma (tudásbázis kérdés)
Ja,jó,igy már értem.
Köszönöm.
Lehet,kissé zavaros vagyok.Adategyeztetés júniusban letudva.
Szóval,még mielőtt a voda leállt,átnéztem a fiókomat,ott láttam, hogy Sim kártya érvényessége 2021 aug 20.
No,gondolom, feltöltök rá 3000 ft-ot,mert már rég volt feltöltve,nem is tudom mikor, hogy a sim kártya érvényessége ne szűnjön meg. De utána támadt egy gondoltatom, hogy lehet ez nem elég és külön kellene még aktiválnom a sim-kártyát? Próbálom a voda oldalon aktiválni, de nem engedi. Az új voda-fiókban persze sehol nem találom a sim-kártya érvényességét.
Vodafone mini készülékem van, 1000 éves.
Adategyeztetés független attól, hogy mikor töltötted fel a kártyát és mikor jár le feltöltéssel összefüggő érvényessége.
Igazából csak találgatjuk, hogy mire gondolsz, mert érthetetlen.
Elég régi telefon és az sms már régóta nem működik rajta.Telefonálás jó.
Júniusban csinálam azonositást.
Elég neandervölgyi vagyok ezekhez a dolgokhoz:(
Bocsánat, adategyeztetésre gondoltam. Ehhez nem kell kártyaszám.
a telefonszámomat tudom,a sim-kártyát nem
most megtaláltam a sim kártya eredeti piros kártyáját,amiből kipattintottam a kis sim-kártyát,amit beletettem a teloba, ott van a pikpukpak kód, a telefonszám és egy jó hosszú szám alatta?ez lenne a sim-kártya-száma?
utolsó négy számjegyet kérte az aktiváló oldal, beirtam a talált szám utolsó négy számjegyét, nem fogadta el.
Mi az, hogy sms funkció nem működik? A telefonálás igen?
Nem az azonosítás elmaradása gond, ha korábban jó volt?
További ajánlott fórumok:
- Van esélyem vhogy tarifacsomagot váltani, ha nem az én nevemen van a SIM-kártya? (Pannon)
- Iphone7 készülékből hogyan tudom a Sim-kártya tartóját kiszedni?
- A SIM-kártya nem áll készen... mit jelent ez a kiírás a telefonon?
- Okostelefonon játszott játékok eredményeit el lehet menteni a készülékre vagy sim-kártyára?
- Most váltottam kártyásról havi díjas előfizetésre, új sim-kártyám lett. Hol tudom beállítani, hogy kijelezze, hogy ki hív engem?
- Mit lehet tenni a lejárt SIM-kártyával?