Szüzesség elveszítése és orális sex (beszélgetés)
:)
csak leszáradhat a keze.
Ez azért jó,hogy Te tudsz ezen változtatni.Mert ugye amit otthonról hoztunk az nagyon sokat számít.Nálunk szerencsére nem volt tabu ezekről beszélgetni, kérdezhettünk a tesómmal bármit.Mi szerencsések voltunk.A suliban nem volt semmi felvilágosítás.
Én ezt csinálom suliban és mindíg megkérdezem a gyerekeket, hogy kivel beszéltek a szülei ilyen témákról(szex, fog. gátlás stb.) és jó ha egy 30 fős osztályban 2-3 gyerekkel beszéltek.Sajnos ez a szomorú valóság...
Ha ezt az én lányom kérdezte volna, most elsüllyednék szégyenemben, hogy ennyire béna voltam és nem értette meg a felvilágosításomat.Mert bizony itt anyuka is hibás.Ja arról meg ne is beszéljünk, hogy a leány lógott a biosz órákról.
Az előnedv igen tartalmaz spermiumokat, ezért arra is illik odafigyelni.
Az, hogy szűz-e arra pedig azt mondanám, hogy amíg tényleges behatolás(pénisz) által nem volt,addig igen.De nem is nevezném ártatlan lánykának...
Tegyetek igazságot. Vita alakult ki!
Petting során a nő (amennyiben még szűz), el tudja veszíteni a szüzességét "hivatalosan"?
:-)
Ááncsi, gratulálok, tiéd a 69. hozzászólás! A fenébe, én elszalasztottam!
69...de romantikus szám...:DDD Nyami...XDD
Hát igen.. Már alapból nem sok felvilágosítást kaphatott szerintem a fórum elindítója már a címből kiindulva: Szüzesség elvesztése és orális szex. A2nek konkrétan nincs egymáshoz köze..csak a szexhez.
Remélem érthető amit írtam.
Szerintem is:)
Azért irtam.
Az ondó meg mint olyan, már bekerülhet az előváladákba is, spermium formájában.
Szerintem az a ciki, ha Te ezt nem tudod 34 évesen... X-)
Ez aranyos:)
Illik a témához..
Anya és a lánya esküvői ruhát választanak a lány esküvőjére.
- Úgy örülök, hogy ilyen szép fehér ruhában mész férjhez! – mondja az anya.
- Mit jelent a fehér ruha?
- Tudod, a szokások szerint, ha valaki szűzen megy férjhez, akkor fehér ruhában járul az oltárhoz, egyébként pedig világoskékben. A lány elpirul:
- És van fehér esküvői ruha kék kesztyűvel ?
Szia!
ezt te sem gondoltad komolyan ugye?
A 29 hsz-odnak nagyobb a valószinűsége mint ennek.Én még ilyet életembe nem hallottam,hogy valaki teherbe essen előváladéktól ráadásul még aktus sem volt.Azért 20 évesen ezt neked is tudni kéne.