Szülinapi babazsúr (beszélgetés)
A buli lezajlott, mindenki élve megúszta! :)
A lányok jól érezték magukat, Én hullaként rogytam össze a romok eltakarítása után. :)
Köszi mindenkinek aki írt!
Kóka
Köszönöm minden hozzászólónak!!!!
Holnap lesz a gyerek zsúr! Remélem jól sikerül! :)
Kóka
Szia Zizi!
Megnéztem az oldalt, köszi nagyon klassz! :)
köszi-köszi:)
Kóka
Magdala!
Ez szuper ötlet! A mini szenyóra én is gondoltam, vettem is zászlós fogvájót, de a káposztába szurkálás nagyon tetszik! :)
Szupi, köszi! :))))
Kóka
Nekem már nagyok a bébikéim, de hallottam már olyanról, hogy a vendégségbe érkező gyerekeket is valamilyen apró kis ajándékkal várják.
Valamint a gyerekeknek is készitenek bólét mert az olyan "felnőttes"; persze gyerek pezsgőbe tesznek gyümölcsöt.
Én anno egyszer egy "káposztaszendvicset" csináltam a gyerekeknek. Egy nagy fej káposztába szúrkáltam a falatkákat: fasirozott kis gombocokból, zöldségek, sajt, sonka ... -> másnap pedig volt káposztás tészta miután lelegelték a gyerekek.
Zizi74!
köszi, köszi, köszi, köszi... :)))))
Kóka
Szia!
Én nem tudok tanácsot adni, nekem fiaim vannak, de találtam neked egy oldalt, nézz körül, szerintem sok ötletet találsz!
www.gyerekzsur.lap.hu
Zizi
Sziasztok!
Most lesz a lányom első szülinapi bulija. 9 kiscsaj jön szórakozni, 5 évesek. Kellékek, mint lufi, tányér, pohár, ördögnyelv, szerpentin, sapka már van. Ötleteket várok mindennel kapcsoltaban. Kaja, inni való, játék, program...
Köszi minden hozzászólónak!
Kóka