Szülész-nőgyógyásznak mennyi pénzt adjunk a szülésért? (tudásbázis)
Inkáb egy gátmetszés (nekem) mint egy idő előtt megindítot szülés. Nem?
Én is másik dokit keresnék, már a 6 hetes kontrollra is.
Jujuj, hát ez egy gerinctelen alak, ha belegondltok. Csak valóban ciki ez így, hogy előre meg lett beszélve, és hát nem volt kedve máskor visszajönni, ha már egyszer ott volt menjen a mandula.
Kellemetlen helyzet :-(
Apránként adagolod az információkat.. :)
Én egy fillért sem adnék, és tuti, hogy másik dokit keresnék.
Hát vizit csak volt, vagy nem? :)
A válaszod alapján úgy látom, hogy nem voltatok megelégedve vele. Ha elégedetlenek vagytok, akkor keressetek legközelebb másik orvost és tojd le a hálapénzt. Az előző hozzászólásodban azt írtad, hogy legközelebb is hozzá szeretnétek menni, ez az alábbiak után nekem egy kicsit fura.
A párod pedig ezek után végképp ne izguljon az összeg miatt, én még mindig azt mondom, adjatok annyit, amennyit gondoltok a tapasztalataitok alapján.
Én konkrétan örültem volna bármilyen szinten plusz kedvességnek. És ha nem néz rá a gyerekágyon, honnan tudja, hogy semmi gond?
Akartunk neki pénzt adni, de akkor még úgy volt, hogy rohan be miattunk a kórházba. Ehelyett úgy megvizsgálta 2x a párom, hogy csillagokat látott, aztán a párom minden tiltakozása ellenére felvitte szülőszobára és burkot repesztett. Merthogy csak ez után jöttek a fájások. No comment. De a párom most amiatt izgul, hogy mennyi pénz is adjunk neki, ő kérte tőlem a topicot. Ezúton is köszönök minden hozzászólást!
Van már ebben a témában néhány topik, szerintem ha azokat végigolvasod, rálátsz nagyjából a dologra:
Személyes véleményem, hogy fogadott orvosnak mindenképpen illik adni, főleg, hogy ha jól láttam, nem az illetékes kórházban szültetek. Innentől pedig amennyit gondolsz, tudsz - senki ne turkáljon a zsebedben és ne mondja meg, hogy mennyit "kell" vagy mennyit "szoktak" adni. Ha az orvosnak nem tetszik az összeg, akkor azt tudni fogod, bár azok az orvosok, akik "elvárt" pénzért dolgoznak, szerintem közlik is az elején, hogy mennyi a tarifájuk.
Azt nem tudom, számotokra probléma volt-e, hogy nem nézett rátok az orvos szülés után - én úgy vagyok vele, hogy minek? Ha nincs komplikáció, engem csak feszélyezne a fölösleges bájvigyor és pofavizit. Nem az a dolga, hogy jópofizzon, hanem hogy segítsen a szülésnél. Én annak idején még annak sem örültem, ha az ápolónők feleslegesen köröztek a környékemen.
Ha 6 hét után visszamentek,úgy is fizetni kell a 8000 Ft-ot. Végül is vannak más orvosok is a világon,lehet,hogy még jobbak is ennél a bizonyosnál.
Én nem adnék plusz pénzt.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ki az ország legjobb Szülész-Nőgyógyásza és miért (név és hely megjelöléssel)
- Pécsen szülész-nőgyógyászt keresek
- Békés megyeiek, van e valakinek véleménye, tapasztalata Dr. Jánky Béla szülész-nőgyógyász szakorvosról?
- Manapság szülésért mennyi az az összeg, ami korrekt az orvosnak?
- Tudnátok ajánlani Miskolcon magán szülész-nőgyógyászt? Olyat, aki nem csak a pénzt nézi!
- Tud valaki segíteni? Szülész-nőgyógyászt keresek a 9.kerületben aki rendes és nem kér nagyon sok pénzt a szülésért.