Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szülésindítás a napokban fórum

Szülésindítás a napokban (beszélgetés)

2021. máj. 11. 17:14
Majd írok.
11. papája (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2021. máj. 11. 10:29
Ez jó, majd írj !
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - DaBoÁ)
2021. máj. 10. 20:51

Az első szülésem 2018.szept.23-án volt. Az több,mint 2 és fél év.

Azóta ma voltam NST-n,ami teljesen jó volt. Annak még nincs jele,hogy megindulna a szülés.... jól elvan bent. Néha keményedik a hasam,stb,de fájásnak nem nevezhetném

9. DaBoÁ (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2021. máj. 10. 06:17

Ne izgulj!

Minden rendben lesz!

Mennyi idő telt el az első szülés óta?

Van valami fejlemény este óta?

2021. máj. 9. 21:36
...még mindig semmi... :) A második szülésem lesz. Valaki azt mondta,hogy a második jobban fájt,valaki,hogy sokkal könnyebb lesz. Nem tudom,hogy lesz. Izgulok.
2021. máj. 8. 22:09
Muszáj a ramenős orvos elleneben is elutasítanom az oxi terhelest.
6. Dreamerlady (válaszként erre: 5. - Papája)
2021. máj. 8. 11:40
Szegény gyermeked, ez borzasztó! Együtt érzek veled, jó, hogy másodiknál már nem adtak oxitocint.
5. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. máj. 8. 09:44

Csak rajtad múlik, ha nem akarod az oxitocint, akkor nem kéred.

Sajnos 43 éve ezt nem kérdezték meg, csak adták - nekem - elviselhetetlen fájdalmakat okozva. Annyira meggyorsították az amúgy is beindult szülést, hogy beszorult a gyermekem a szülőcsatornába és kucscsont töréssel jött a világra. Második szülésnél nem adtak, nem is engedtem volna, így szinte kínok nélkül szültem.

Semmiképpen ne engedd a szülés indítását még, 41 hetesen is normális az időpont.

2021. máj. 7. 22:27
Majd megmondom neki,hogy nem szeretnék oxitocint. Szerintem is jobb,ha magától indul.
3. zsofi_876 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. máj. 7. 22:14

Szia, nálam sem aktuális, de drukkolok Nektek! :)

Én anno 11-ére voltam kiírva, 9-én a dokim úgy megnézte a méhszájamat, hogy pár óra múlva beindult a szüles... Szerintem emiatt - mert nem hagyott időt, hogy természetesen induljon - nem tágultam és az oxi nekem is csak fájásokat generált, eredményt nem hozott.

Nem tudod vele megbeszélni, hogy bízza a természtre? Vagy miért akarja elindítani? Ilyenkor azért még szoktak várni ha jól tudom kb. egy hetet.

2. DaBoÁ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. máj. 7. 22:00

Szia! Jelenleg nem vagyok sorstárs, csak a korábbi tapasztalatot tudom megosztani: mi összebujtunk apával, és pár órán belül meg is volt a baba.

Minden jót kívánok neked a szüléshez!😊

2021. máj. 7. 21:36

Sziasztok!

Május 9-re vagyok kiírva,semmi nyoma a szülés megindulásának. Ezért hétfőn be akarnak fektetni a kórházba,s oxitocin terhelést indítani. Én ezt nem szeretném,másik szülésnél sok oxi infúzió mellett iszonyatos fájásaim lettek. Van még itt sorstárs,aki vár a szülése indulására?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook