Szülésindítás a napokban (beszélgetés)
Az első szülésem 2018.szept.23-án volt. Az több,mint 2 és fél év.
Azóta ma voltam NST-n,ami teljesen jó volt. Annak még nincs jele,hogy megindulna a szülés.... jól elvan bent. Néha keményedik a hasam,stb,de fájásnak nem nevezhetném
Ne izgulj!
Minden rendben lesz!
Mennyi idő telt el az első szülés óta?
Van valami fejlemény este óta?
Csak rajtad múlik, ha nem akarod az oxitocint, akkor nem kéred.
Sajnos 43 éve ezt nem kérdezték meg, csak adták - nekem - elviselhetetlen fájdalmakat okozva. Annyira meggyorsították az amúgy is beindult szülést, hogy beszorult a gyermekem a szülőcsatornába és kucscsont töréssel jött a világra. Második szülésnél nem adtak, nem is engedtem volna, így szinte kínok nélkül szültem.
Semmiképpen ne engedd a szülés indítását még, 41 hetesen is normális az időpont.
Szia, nálam sem aktuális, de drukkolok Nektek! :)
Én anno 11-ére voltam kiírva, 9-én a dokim úgy megnézte a méhszájamat, hogy pár óra múlva beindult a szüles... Szerintem emiatt - mert nem hagyott időt, hogy természetesen induljon - nem tágultam és az oxi nekem is csak fájásokat generált, eredményt nem hozott.
Nem tudod vele megbeszélni, hogy bízza a természtre? Vagy miért akarja elindítani? Ilyenkor azért még szoktak várni ha jól tudom kb. egy hetet.
Szia! Jelenleg nem vagyok sorstárs, csak a korábbi tapasztalatot tudom megosztani: mi összebujtunk apával, és pár órán belül meg is volt a baba.
Minden jót kívánok neked a szüléshez!😊
Sziasztok!
Május 9-re vagyok kiírva,semmi nyoma a szülés megindulásának. Ezért hétfőn be akarnak fektetni a kórházba,s oxitocin terhelést indítani. Én ezt nem szeretném,másik szülésnél sok oxi infúzió mellett iszonyatos fájásaim lettek. Van még itt sorstárs,aki vár a szülése indulására?
További ajánlott fórumok:
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- A napokban kezdődött el Eva Rezešová pere. Mi a véleményed?
- Ismertek olyan kórházat, ahol Apa is a kórházban lehet a szülés utáni napokban?
- A napokban el mernél utazni 2 hétre Londonba?
- Ovulációt követő napokban esett már valaki teherbe?
- Van, aki a napokban nem várja?