Szülés után mikorra megy le a has? Mit lehet csinálni, hogy hamarabb visszahúzódjon? (tudásbázis)
"Szülés után nagy maradt a hasam, aki tud, kérem segítsen nekem!" van egy ilyen nevű párhuzamos fórum. Ott olvasd el, már írtam róla párszor.
De most jól bekavartak a méreganyagokkal... olvass és megtudod, miről beszélek :)
Sziasztok!
Laposodik a fórum, ezerrel :)
Elkezdtem tonászni - pénteken. A lányom azóta sokkal kevesebbet eszik. Lehet, hogy azért mert más lett a tejcsi? De közben bejött ez a dög meleg is, lehet, hogy azért. Nem tudom egyenlőre még.
Tegnap este betekertem a pocakom ezzel a Stella fahéjas zsírégetővel. Már másodjára,de most mértem is! Az eredmény számomra is elképesztő volt!!! Két centi!!! Bizony! Sokkal kontúrosabb lett az egész! És hogy milyen selymes a bőröm! Hihetetlen. Halványodtak a striák is. Fantasztikus!
Folytatni fogom a kezelést. - majd beszámolok az eredményről. :)
Szia!
Ilyenre gondolsz? Ilyet hordtál? [link]
Nekem meg pont a doki javasolta mivel nehezebben húzódott vissza a hasam a 2. szülés után. ;) Úgy a 3. naptól használtam.
Nem egész nap kell hordani csak pár órát.
Ez tépőzáras, úgyhogy magad állítod be. Lefekszel és úgy kapcsozod össze.
:) Borogatni nem kell.
A szoptatással pedig a méh húzódik vissza, nem a has. :) A tej termelődéséhez a szervezet baromi sok energiát használ fel, úgyhogy minnél többet szoptass! A szoptatás pedig a méh összehúzódását segíti.
Ha szültél érdemes a méhösszehúzó szurival egyidejűleg szoptatni. ;) Nem valami kellemes, de hamarabb túlleszel rajta.
Szülés után már lehet használni a hasleszorítót. Nekem van eladó, ha valakit érdekelne.
Na majd eltanul a nagytól,minden rosszcsontságot.
Az enyém is 28 hónapos,most lettünk szobatiszták:)
3?!
Nagy bátorság kell hozzá,én ettől az egytől is már kész vagyok teljesen.2 éves,és akaratos.
Most alszik éN meg Őt pihenem.
Na jó, csak kicsit off:)
Majd a következő babánál:S Szerintem, ha nálunk lesz harmadik, nagyon nagy lesz a gáz, öregedek, hiába nem szeretnék:S
Hát nagyon off:-)
A Szörny már a multé,remélem nem tér vissza soha többet:D
Hát a képeiden ez nem nagyon látszik:) Kecsegtető, mert én sem szeretnék a szárazon úszógumit hordani:)
Fúú, jol szétoffoltuk a fórumot:)
Ami nálam most nagyon bevállt,az az,hogy délután 2-ig mindent eszek,délután 2 óra után meg csak fehérjét viszek be.Végül is nem diéta,hanem tudatos táplálkozás,plussz naponta min.40 perc aerobik. tuti a hatás.Nálam legalább is.Hasam már szinte nincs is,pedig előtte a bugyiba hordtam.Lassan átlátszó lesz a párom szerint:-)
Szedd be a vitamint!!!
Én is tornáztam,mert nagyon megynyúlt a súlyingadozástól bőröm.
De azért Ne vidd túlzásba,én a szoptatás után majdnem megkopaszodtam,most már kezd rendbejönni a hajam.Szerencsére.De,nem kevés pénzembe került.Ott szúrtam el,hogy nem szedtem semmilyen vitamint,és a szervezetem nagyon levolt merülve.
Ha megy a testsúlycsökkenés fogyi nélkül is ,csak tornával,akkor inkább ne diétázz.Nem éri meg!
Nálad lehet,hogy több megyle,azért ne keseredj el már így előre.
Szoptatás alatt nem lehet diétázni,meg az átlag nem is tud fogyni ameddig magas a prolaktin szint.16 hónapig szoptattam a 10 kg súlyfeleslegemből jó ha lement 3 kg. A szoptatás után meg,egy hónap alatt lement 8 kg.diéta nélkül.A titok annyi volt,hogy a prolaktin visszaállt a normálisra.
Mindenhez idő kell.
További ajánlott fórumok:
- Egy visszahúzódó szürke lány vagyok és mégis a kicsit művi nők a példaképeim. Lehet belőlem olyan?
- Miért közösítik ki a gyerekek a visszahúzódóbb társaikat?
- Randiztam egy leányzóval, de utána nagyon inaktív, visszahúzódó lett, szerintetek meddig van értelme még próbálkozni?
- Hathatós gyógyszer vagy módszer visszahúzódó fogínyre? (Akinek van tapasztalata, segítsen...!)
- Visszahúzódó, önbizalom hiányos nő hogy szedjen fel egy szintén visszahúzódó férfit?
- Hogyan tudok a fekete hajamból (kékesfekete) a leghamarabb és a legkíméletesebben világos barnát csinálni? Milyen festéket vegyek?