Szülés után mennyi ideig fáj a gátmetszés helye illetve mennyi ideig vannak hasi görcsök? (tudásbázis kérdés)
Jaj, ez elég rosszul hangzik:S
A nők szándékos megcsonkításának tartom a gátmetszést. (2700 gr-os babával felvágtak a fenekemig)
Ja és fél évig becsurrant ha tüsszentettem........
Én 3 hónapig nem tudtam rendesen ülni. A szerelmeskedésről nem is beszélve..... 2 éve volt, de még manapság is érzem, sajog időnként a vágás helye.
Nekem úgy kb két hétig fájt nagyon!
Be is lázasodtam,se járni se ülni nem tudtam,feküdni is csak fél oldalt!
Ennek két és fél éve,de valahogy valami még mindíg nem okês!
A nôgyógyász szerint csunyán lett varrva és rosszul hegesedett!:-(
ooo egek .... anno ugy tartottak hogy nem szabad asszonynak a szulesrol beszelni, csak mikor mar tul van rajat , mostmar ertem miert , igaz meg csak kozel sem allok ahhoz higy babam legyen , de attol meg most jol beijjedtem
nekem nem fájt..első 1-3 napba de nem volt vészes
Gátmetszésem nem volt, a hasi görcseim azonban két hét után szinte teljesen megszûnt. Szoptatással és fejéssel közben.
Begyógyul pár nap alatt de előfordul,hogy 33 év után is kellemetlen.
A sebem kb. 3-4 napig fájt, hogy ülni is alig tudtam, aztán már inkább csak feszült kb. 1 hétig. Hasi görcseim is csak pár napig voltak.
Féloldalasan ültem, kis párnácskát vittem a kozmetikushoz is.:)
Nyugi, nekem 3-4- hónap múlva is érzékeny volt.
2 hónapig csak féloldalasan tudtam ülni,még most is fáj néha a gámetszés helye,állítólag nyomtalanul gyógyult.És egészen addig ameddig szoptattam(16 hónap)görcsölt a hasam,akkor mikor szopizott a kicsi.
hát nem kellemes de tűrhető fájdalmak,,főleg mikor meglátod miért szenvedtél!!
Én a szülés utáni napon görcsöltem 1 -szer kb 1 percig,na akkor csillagokat láttam,de utána kutya bajom sem volt.A gát sebem is csak 3-4 napig fájdogált amíg ki nem szedték a varratokat ami volt bőven.Én viszont szedtem homeopátiás bogyót ami szintén sokat segített,mert a 6 hetes kontrolon megkérdezte a dokim,hogy én szültem egyáltalán?Ja és mindkét szülés után gyorsan helyre jöttem.A 2-nál gyorsabban,mert akkor már szedtem a bogyókat.
Görcsöm nem volt egyáltalán, de a seben az fájdogált kb. 2hétig.
Második szülésem után kb 1 hétig fájt a gátmetszés,és egy évig tuti görcsöltem.Azt mondják minnél többször szülsz annál fájdalmasabb a méh összehúzodás utánna és tovább is tart.
tampon! hogy te milyen bátor vagy én nem mertem gondolni rá csak jó fél évvel a szülés után
Már 10 hete szültem és meg mindig érzékeny a gátsebem. A menses alatt csak betétet tudok használni mert a tampontól kiugrik a szemem. Ha ülök akkor is érzékeny. A hasam szinte mindennap görcsöl nemcsak a menses alatt. A doki szerint minden rendbe van.
valószínű, hogy minden az egyén érzékenységén múlik
van aki beledöglik a menzeszbe is van aki megsem érzi
Nekem hál'isten nem voltak görcseim, még szülés utáni napokon se. Viszont a gát 4-5 hétig fájt.
Nekem felszívódó varratom volt ami egy helyen ki is nyilt sajna, úgyhogy lehet hogy ezért fájt ilyen sokáig.
hasi görcs kb. egy hét
a gátseb attól is függ milyen könnyen gyógyol bármely sebed
Szia!
Nekem nem fájt a gátsebem, bár az egész nem volt még fél cm sem. A pocakom jó pár hétig görcsölgetett, főleg szopiztatás alatt.
Szülés után mennyi ideig fáj a gátmetszés helye illetve mennyi ideig vannak hasi görcsök?
További ajánlott fórumok: