Szülés jelei vagy jóslófájások? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma éjjel 2 órakor megszületett a kisfiam :) mindketten jól vagyunk, köszönöm a válaszokat :)
Nekem is így indult, a másiknál meg csak elfolyt a magzatvíz.
Szerintem ez már lehet az, de azóta biztosan kiderült.
Majd jelentkezz!🙂
Barátnőmnél ugyanez volt, rögtön bement a
kórhàzba, de hazazavarták, mondván, csak jósló. Hát tévedtek, mert pár óra múlva meglett a baba. Sokszor az orvos se tudja.
Nekem is így indult.
Gyors és könnyű szülést neked!
Esetleg orvos?
Persze, mielőtt kipróbálod az összes tanácsot (bocs mindenkitől), és elolvasod mindenki történetét...
Szia!
Nekem így indult, de feküdj be egy kád melegvízbe. Ha elmúlik csak jósló. Ha nem, akkor viszont itt az idő.
Könnyű szülést sok erőt!
Sziasztok!
39 hetes terhes vagyok, első babámat várom. Kb 4 órája elkezdtem összehúzódásokat érezni, viszont nem menstruációs görcsként tudnám leírni (pedig mindenhol azt írják, hogy a vajúdás ahhoz hasonlít), hanem inkább mint a hasmenéshez társuló görcsös fájdalom. Néha kisugárzik a derekamba és a belső combomba is, a méhem teljesen bekeményedik közben. Rövid ideig tart a fájdalom, viszont egész délután ez ment és elég gyakori, van hogy 10 perc sem telik el kettő között.
Ez még csak jóslófájás? Vajúdásnak szerintem nem elég intenzív a fájdalom, viszont 5 nap van csak a kiírt dátumig és eddig még nem tapasztaltam ilyesmit.