Szükség van a babysitterekre? (beszélgetés)
Letelt a gyakszim a bölcsiben :( és olyan megható volt, mikor két kis drága majdnem sírt, és nem akarták, hogy eljöjjek :)
Ha jól fizető állásom lenne, s megengedhetném magamnak, akkor igen. Felvennék bébiszittert.
Már nagyok, nem kell nekik külön felügyelet.
Nekem három lányom van és kicsi a korkülönbség köztük és én fogadtam fel babysittert, amikor pici volt a legkisebb, mert egyedül voltam délutánonként és így könnyebb volt. Nem bántam meg.
szerencsére nekem szót fogadnak. a bölcsiben,ahol most vagyok gyakszin a kicsik egyből elfogadtak, és ha pl szólok, hogy jöjjön oda, kifújjuk a nóziját, jönnek, és nem ellenkeznek. Imádom őket, olyan aranyosak :) ma is állandóan valamelyik kis csöppség az ölemben volt, hozzák a mesekönyvet, mutatják a játékaikat, vagy csak úgy odabújnak hozzám :)
Tudom, hogy így van, mert engem imádnak a gyerkőcök, de az Anyumnak elsőre megcsinálják amit kér tőlük velem meg előbb még incselkednek kicsit :-)
igen, én is 22 vagyok , csecsemőgondozónak tanulok, mégis az idősebbeket jobban szeretik ( a felnőttek ), pedig én is szeretnék vigyázni rájuk...
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de 16 évesen nem igazán hiszem, hogy el fog tudni helyezkedni.
A nagymama korúakra inkább hallgatnak a gyerkőcök és tisztelettudóbbak velük.
Van ismerősőm olyan is akinek ha el kell ugrani valahova a szomszédnénire bízza a gyerkőcöket, mert rá hallgatnak.
Mi úgy lettünk a barátnőmmel barátnők, hogy előbb az Anyumat ismerte meg aki a gyerkőceire vigyázott/vigyáz és mikor találkoztunk elkezdtünk beszélgetni és egy barátság lett :-)
Nagyon sok fősulis, egyetemista lány van, akik szintén ilyen könnyű munkát elvállalnának. Ha a korkülönbséget nézzük, biztos őket gyakrabban válasszák. Reméljük szerencséje lesz a húgodnak, és sikerül találnia egy kedves gyereket :)
A húgom szeretne gyermekfelügyeletet vállalni, mert amíg Angliában élt egy dada mellett dolgozott és azóta imád a gyerekekkel foglalkozni, tanítgatni őket.
De szegénykém még csak 16 éves és ezért senki se meri felfogadni. Pedig igazán megbízható.
Őszintén, ti fefogadnátok?
Vagy szerintetek sincs esélye?
ez nagyon szépen meg lett fogalmazva :) Örülök, hogy vannak akik így gondolják :)
És a barátnőd hogy "jutott hozzá" a babysitterhez?
A barátnőm nem tudja baby szitter nélkül megoldani az életét és nincs választási lehetősége szüksége van rá!
A megbízható babysitter olyan mint egy kedves és jó családtag akire nyugodt szívvel rábízhatod a gyerkőcöt :-)
ez nagyon aranyos :)
Úgy gondoltam,hogy ha pl bölcsis- óvis a kicsi, és a szülőnek dolgoznia kell, hogy akkor meg tudja-e oldani rokonoknál, vagy inkább gyerekfelügyelőt fogad.
Nem. Még túl pici, hogy másra bízzam. Amúgy sem szeretek nélküle lenni 1-2 óránál tovább, mert nagyon hiányzik.
Szükség van nyárra gyermekfelügyelőre? Alkalmaznál babysittert?
Szerintem is szükség van rájuk.
Nálunk már nem élne a nagyszülők.
A párom is,meg én is egyke vagyok.Így,csak a barátnőmre számíthatok,vagy időnként a babysitterre.Szerencsére találtam egy kedves,aranyos fiatal lányt,aki időnként vigyáz a gyermekeimre,és aránylag elfogadható áron.
Mindenképp hasznos tud lenni a baby sitter, főleg akinek nincs a közelében család, de megengedheti magának hogy fizessen baby sittert. Persze sok olyan is van aki gyerekkel oldja meg a bevásárlást meg az ügyintézést, az sem lehetetlen, tehát nem életbevágó hogy legyen :)
Igen szükség van rájuk. Na nem azért, hogy anyuci ne lepasszolja a gyereket. De a mai világba, egy bevásárlást (ha csak ezt nézzük) hamarabb el lehet intézni baba nélkül. És ha valakinek nincs lehetősége szomszédra, barátnőre, nagyira hagyni, más megoldása nincs.
A mai rohanó világban szükséges rossz. Vannak, akik nagyon frappánsan oldják meg (mint Palacsinta), vannak, akik kényelemből (ez a legrosszabb) és vannak, akik kényszerből (hogy a megélhetésük meglegyen).
Igen,mi sokat vagyunk ketten a fiammal és ha nem lenne sztterünk nem tudom,hogy oldottam volna meg ezt az egy évet.Pici korától egy-két órát van vele és így nem kellett télen a boltba ide-oda cipelni amig bevásároltam.Ja és hazudnék ha azt mondanám,hogy lelkileg is nagyon jó,egy kicsit kettesben elmenni apával egy ebédre,szaunába.Nem Milicsitől vesszük el az időt ált.alvás időre jön és max 3-4 órára.
Szükség van a babysitterekre?
További ajánlott fórumok: